SZTÁRDZSÚSZ

Bevallotta, ezt a titokzatos nőt tetováltatta magára a TV2 sztárja

Nehezen tudta feldolgozni a köztük lévő távolságot...
  • Szerző: Doris

Csak úgy kapkodnak a nők a Séfek Séfe sármos mesterszakácsa, Krausz Gábor után, de úgy tűnik, egyelőre hiába.

A profi séf minden idejét a munka teszi ki, 14-16 órát is dolgozik egy nap, így saját bevallása szerint még ő sem irigyli azt a lányt, aki összejön vele.

Bár jelenleg szingli, jobb karját egy gyönyörű fiatal lány arcképe díszíti. Mivel egyre többen faggatták Krauszt a szép arcú hölgy kilétéről, a séf a Best magazinnak végre felfedte titkát.

"Londonban éltem tíz évig, és együtt laktam egy tetoválóművésszel. Több minden került rám, ám szívemhez legközelebb egy kedves barátnőm arca áll. Olyan, mintha a húgom lenne, tizenhat éves kora óta ismerem. Egy iskolába jártunk, egy helyen laktunk. Aztán hirtelen megszakadt a korábban oly szoros kapcsolat, amikor én Londonba, ő pedig Hongkongba költözött"

- mesélte Krausz, aki ezután döntött úgy, hogy magára varratja a lány arcképét,

"Aztán szinte egyszerre értünk haza, és megpróbáltuk bepótolni a kimaradt tíz évet. Amikor meglátta a tetoválást, nagyon meghatódott. Attól sem félek, hogy egy nap a barátnőmnek magyarázkodnom kéne emiatt. Aki valóban ismer, pontosan tudja milyen kapcsolat van közöttük, egyébként a férje is elfogadta a barátságunkat"

- árulta el az egyelőre egyedülálló séf.

 

 

És ezeket olvastad már?