SZTÁRDZSÚSZ

Benkő László fia álmában találkozik apjával

Benkő Balázs még nem tudta feldolgozni édesapja halálát.
címkék:
  • Szerző: angie

Benkő László fia sokáig nem tudta meggyászolni édesapját, ám több mint egy hónappal a temetés után egyedül maradt a gondolataival.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A 2020. november 18-án, 77 esztendős korában elhunyt Benkő László, az Omega billentyűsének temetése a Farkasréti temetőben – Fotó: Markovics Gábor

Ezt egyik pillanatban áldásként, míg máskor átokként éli meg Balázs, aki a -nak elmondta, nehéz heteken van túl.

„Amikor apu elment, nem volt időm meggyászolni. Sorra érkeztek a tisztelői, a telefonom megállás nélkül csörgött a részvétnyilvánítások miatt. Esténként az ablakból láttam, hogy milyen sokan gyújtanak gyertyát az emlékhelyén. Közben édesanyámat is támogattam és a gyerekeimmel is foglalkoznom kellett” – mondta el Balázs, aki gyerekkora óta nagyon szoros kapcsolatban volt az édesapjával, így a hiánya megszokhatatlan számára.

Benkő László zenész billentyűs zeneszerző az Omega Együttes tagja
Fotó: Tumbász Hédi Nemzeti Sport

„Mindent megbeszéltünk, minden buliban együtt voltunk benne. Bármit megadnék, hogy itt legyen, hogy beszélgessünk vagy csak nevessünk egy jót. Nagyon furcsa ez az egész, mert bár napközben rengeteg dolgom van és elterelem a figyelmemet, éjszaka, álmomban sokszor meglátogat apu. Álmodom vele, de amikor felébredek, rám szakad a valóság és tudatosul bennem, hogy soha többé nem kérdezhetek tőle semmit. Hihetetlen, hogy egy pillanat alatt úgy megváltozik minden, hogy már soha, semmi nem lesz a régi” – mondta fájdalommal a hangjában Benkő Balázs, aki apaként és üzletemberként sem teheti meg, hogy elmerül a gyászban, de annak örül, ha éjszakánként az álmok világában találkozhat apjával.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?