SZTÁR

Szívmelengető találkozásban volt része Törőcsik Marinak

A legendás színésznőt velemi otthonában látogatta meg Mága Zoltán hegedûmûvész.
  • Szerző: RIPOST

Boldog perceket tölthetett Mága Zoltán legendás színészünk, Törőcsik Mari társaságában, akit pénteken velemi otthonában látogatott meg, hogy személyesen adja át számára a Budapesti Újévi Koncert Gáladíját.

A Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművészünk az újévi gálakoncerten személyesen nem tudta átvenni a Hungarikumként elismert, a Magyar Örökség, és az Európai Kulturális Örökség részeként tisztelt Herendi Porcelánmanufaktúra termékével és az egymillió forinttal járó díjat, ezért a hegedűművész személyesen vitte el a legendás színészünknek, aki nagy örömmel fogadta Mága Zoltánt velemi otthonában.

"A művésznő megköszönve az elismerést, azt mondta, ez azért különleges és fontos számára, mert ahogy fogalmazott „ezt az őszinte, tiszta szeretet adta”. Sajnálatát fejezte ki, hogy nem lehetett ott a gálaesten, mert mindig örömmel hallgatja a hegedűjátékomat. Törőcsik Mari szerint egy színésznek is nagy elismerés, ha 13 ezer emberrel együtt ünnepelhet, és szerencsésnek tartja magát, mert a Nemzet Színészeivel együtt már köszönthette a közönséget az újévi gálámon. Ígéretet tett arra, hogy a 2020-at köszöntő következő újévi koncerten, már ott lesz a színpadon, és együtt fogunk koccintani"

- számolt be a szívmelengető találkozásról Mága Zoltán.

Törőcsik Mari azt mondta, hiányzik neki a közönség, és már alig várja, hogy újra színpadra álljon. A rajongóinak és egész Magyarországnak azt üzente, soha el nem múló szeretettel gondoljanak rá és egymásra, hogy a béke és a szeretet országaként őrizzük a kultúránkat és egymást, és egyben boldog új évet kívánt az egész országnak.