Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.09.30.

Szikora Robi házasságának csak jót tett a karanténidőszak

Szikora Róbert igazán termékeny időszakként emlékszik azokra a hetekre, amikor a járvány első hulláma alatt ki sem mozdult otthonról.

Az R-Go frontembere nagy izgalommal készült a Raktárkoncertre, hiszen ahogyan minden zenésznek, neki is hiányzott már a színpad. Szikora Róbert ezért szokásos módon most is mindent beleadott a buliba, ami saját bevallása szerint olyan volt, mint egy kamaszos hévvel várt randevú. A legendás előadó a koncert előtt interjút adott a Ripost-nak és elmondta, hogyan éli meg a március óta tartó koronavírus-világjárványt és azt is, mivel töltötte az üres hónapokat.

Fotó: Sulyok László

„Igaz, hogy ahogyan minden zenésznek, nekem is lételemem a színpad, de a valódi oxigént maga a zene adja és „vele” nem kellett szakítanom, hiszen otthon is tudok játszani, alkotni. Március óta tizennyolc új dal született. A kézifék be van húzva, de a lovak menni akarnak. Egyébként épp mostanra jött el az idő, amikor már rajongva vágytam vissza a színpadra. Úgy készültem a Raktárkoncertre, mint annak idején a suli utáni próbákra, vagy egy randevúra Zsuzsával. Ha valami jó hozadéka van a koronavírusnak, akkor talán ez lehet az. Egyszer mindent el kell veszíteni és ha visszakapod, rájössz, hogy igazán értékes számodra”- kezdte lapunknak Robi, aki 45 évvel ezelőtt vette el élete szerelmét, akire egyébként már az általános iskolában felfigyelt.

Fotó: Sulyok László

Kapcsolatukban azóta sem voltak hullámvölgyek, az énekes mégis úgy látja, még a tökéletesen is sikerült javítaniuk a bezártság heteiben. „Minőségi változást hozott az életünkbe, hogy napi huszonnégy órából huszonnégyet töltöttünk együtt. Nagyon jó volt, hogy reggel, délben és este is együtt tudtunk enni és persze napközben is rengeteget beszélgettünk. Én ültem a zongoránál és dalokat írtam, majd amikor megéreztem a kávé illatát, lementem Zsuzsához a konyhába és már akkor is jobb lett a kedvem, ha csak csendben ültünk egymással szemben. Aztán egy hirtelen ötlettől vezérelve átrendeztük az egész házat, ami közben felfedeztünk néhány új zugot” - mesélte az R-Go legendája, aki a lakberendezés közben rengeteg elfelejtett fényképet, hangfelvételt és cikket talált, melyeket feltöltött a zenekar honlapjára. Ebbe a „kincsesládába” kerültek be az új szerzemények is.

Fotó: Sulyok László

Otthoni koncertélmény Charlie, Hobo, Tóth Gabi, Tóth Vera, a Hooligans és Pápai Joci – néhány sztár a Raktárkoncert fellépőiből, akiknek a koncertjét szeptember 21-étől láthatjuk az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában. A különleges eseménysorozat kulisszái mögé a Lounge Group ügynökség enged bepillantást a felvételeken készült fotók, videók és exkluzív, élő bejelentkezések megosztásával. Az ügynökség korábban a Magyar Turisztikai Ügynökség Magyarország rád vár! kampányában bizonyította rátermettségét a komplex megoldásokat nyújtó influenszer-együttműködésekkel. A projekt besöpört egy nemzetközi arany fokozatú díjat is az International Tourism Film-, Print-, Multimedia Award zsűrijének elismeréseként. A Lounge Group a szakmában megszerzett sokrétű tapasztalatával most a koncertsorozat rendezvényeinek szervezését, technikai megvalósulását és a kezdeményezés ismertségének növelését támogatja, hogy minél többen nézzék majd a közel 200 fellépőt.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Jön az apokalipszis: 114 órán át havazik majd március végén

origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

borsonline.hu

Kezdődik az asztrológiai újév: ezekre a csillagjegyekre lesz brutális hatással

hirtv.hu

Radar - Dagad a botrány a brit királyi család körül + videó

hirtv.hu

Szabó Bálint kísérte az ATV-be Magyar Pétert

origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

mindmegette.hu

Mit főzzek hétvégére? 11 bevált recept szombat-vasárnapi ebédnek

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

„A házimunkáért kapott zsebpénzemet spóroltam össze” – Még csak 8 éves, de már megvette élete első házát

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Dráma az éjszakában, így jutott ki a kézilabda-válogatott az olimpiára.

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai

SZTÁR

Forró a lista, ők voltak Katalin hercegné pasijai Vilmos előtt

SZTÁR

Tiszta apja! Kiss Endi le sem tagadhatná 4 hónapos kislányát – Fotó

SZTÁR

Észveszejtően kerek popsit villantott a Dancing with the Stars táncosnője