SHOWBIZ

Tragédia történt, öngyilkos lett a háromgyermekes műsorvezető

A 41 éves mûsorvezetőnő felakasztotta magát.
  • Szerző: Ripost

Augusztusban tragikus hirtelenséggel elhunyt a BBC legnépszerűbb rádiós műsorvezetője, Vicki Archer. Az azonban csak most derült ki, a 41 éves rádiós öngyilkosságot követett el. Felakasztotta magát.

A háromgyermekes nő holttestére mostohaapja talált rá a házában, nem sokkal azután, hogy befejezte a rádióadását. Távozásakor kollégáinak azt mondta, most szünetre van szüksége, ezért hazatér Shropshire Coroners-i otthonába.

A nő 64 éves mostohaapja és 73 éves édesanyja, Beryl azért ment át hozzá, hogy segítsen megjavítani a sütőt. Sokat kopogott az ajtón, de mivel nem érkezett válasz, bemászott az egyik nyitva hagyott ablakon. Õ találta meg a nő holttestét: Vicki a padláson akasztotta fel magát.

A BBC rádiósa két válása után komoly depresszióban szenvedett. Korábban már kétszer volt öngyilkossági kísérlete. Halála előtti Twitter-posztjai is utaltak a depressziójára, hiszen többször a belső démonairól és mentális problémáiról beszélt.

A shropshire-i halottkém, John Ellery most erősítette meg, hogy a BBC rádiósa valóban öngyilkosság miatt vesztette az életét. Az is kiderült, hogy Archer vérében magas volt az alkoholszint, továbbá gyógyszereket is bevehetett a halála előtt.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?