SHOWBIZ

Tóth Gabi elárulta, mi segítette őt győzelemhez A Dalban!

Az énekesnő rendkívül jól teljesített a szombati megmérettetésen, és olyan sok dicséretet kapott, hogy a könnyeivel küszködött.
  • Szerző: Ripost

Elsöprő sikert aratott szombat este A Dal 2017 színpadán Tóth Gabi. A Hosszú idők című produkció rendkívül magas, negyvenegy pontot érdemelt a zsűritől és a nézőktől, így hamar világossá vált: Gabi a biztos továbbjutók között van.

Az énekesnő annyira boldog volt a kapott pontszámoktól, hogy fellépése után a backstage-ben a könnyeivel küszködött, természetesen örömében. A Hosszú idők az első olyan dala Gabinak, amelyben szerzőként is részt vett, ennek okairól a %%-nak nyilatkozott a műsor után. 

„Azt gondolom, egy alkotó életében a dalszerzéshez kell egy bizonyos mértékű érettség, tapasztalat és bizony gyűjtögetni kell az életben azokat az elemeket, amelyek végül életre hívják a produkciót. A boldogságot, szeretetet, harmóniát, vagy akár csalódást csak így lehet hangokba foglalni” – mondta el a %RIPOST%-nak Gabi.

Az énekesnő fontosnak tartotta leszögezni, hogy a Hosszú idők jelentése nem az, hogy sok év után újra A Dal színpadán énekel. Gabi visszatalált azokhoz az autentikus gyökerekhez, amelyekben legjobban ki tud teljesedni, így elmondható, hogy az énekesnőnek régi álma teljesült új projektjének megvalósításával. Az énekesnő, sok versenytársával ellentétben, direkt egy magyar nyelvű dallal indult, jóllehet, az Eurovíziós Dalfesztiválon az angol dalok közérthetőbbek.

„Megértem azokat a kollégákat is, akik nem magyar nyelvű produkcióval indulnak, hiszen sokan vannak köztük, akik meg szeretnék mutatni azt, hogy angol nyelven is érvényesülhet egy magyar énekes."

Hozzáteszem, ha kijutnék az Eurovízióra, én ott is magyar nyelven adnám elő ezt a dalt.

Gabi, akit kedvese, testvére és barátai is elkísértek, elmondta, bár nem szeret kifejezetten bulizós helyekre járni, a továbbjutását az este folyamán, szerettei körében, az otthonában ünnepli majd meg. Testvére, Vera, végig tartotta benne a lelket, az utolsó pillanatig, míg Gabi fel nem lépett a színpadra, fogta a kezét. 

„Ez nagyon sokat jelentett nekem, fontos számomra, hogy ilyenkor ott legyenek mellettem azok, akik a bizalmi körömön belül vannak.  Ilyenkor érzem magam biztonságban és magabiztosnak” – fogalmazott az énekesnő.

Gabi bekerült a legjobb tizennyolc énekes közé, így most még két megmérettetés vár rá: a héten a középdöntőben kell bizonyítania, ha pedig továbbjut, akkor a február 18-i döntőben is vár rá egy feladat.

Ekkor derül ugyanis ki, hogy a legjobb nyolc közül melyik énekes képviselheti hazánkat az Eurovíziós Dalfesztiválon.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezt a forralt bor receptet mindenki elkéri!
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?