SHOWBIZ

Tönkrement kapcsolatról énekel a magyar sztár

Az énekes a rózsaszín köd eloszlása utáni időszakról énekel legújabb dalában, arról a fájdalomról, amit egy rossz kapcsolat okoz az embernek.
  • Szerző: ripost

Vadonatúj videoklippel jelentkezett Berkes Olivér! A népszerű énekes a legújabb dalában a szerelem árnyoldalairól énekel.

Fotó: Sulyok László / Ripost

„Sokak számára ismerős lehet a téma, amiről a Visszakér a múlt című dalom szól, ez pedig a mindent elfedő rózsaszín köd, sodródás az érzelmekkel, később a boldogtalanság, majd a felismerés, hogy az ember elvesztette a saját személyiségét szerelme miatt, és inkább azt kívánja, bárcsak meg se ismerte volna. A szöveg összefoglalja a gondolataimat arról, hogy sosem szabad a partnerünket megváltoztatni, a saját képünkre formálni, és hogy teljesen mi sem változhatunk meg a kedvéért” – mesélte Olivér a szerzeményről.

Letisztult, mégis különleges képi anyag is készült a Visszakér a múlt című dalhoz.

Az énekes a videót közösen rendezte Czoller Bencével, aki teljes szabadságot adott Olivér fantáziájának. A határtalanul kreatív előadó azt szerette volna, ha a film egyik saját szerelmes dalának az antitézise, ezért megjelennek benne egy korábbi felvétele, a Rólad szól képsorai is – amikor még felhőtlenül boldog volt a lánnyal, aki az új anyag főszereplője is. Ő Karczagi Dalma.

A videó további különlegessége, hogy sokszor visszafelé játszódik, ezért Olivérnek több jelenetben is fordítva kellett énekelnie a szöveget.

A dal hangszerelésében közreműködött Szepesi Zsolt (Sean Darin) és Vígh Arnold, a szöveget pedig az előadó Hujber Szabolccsal közösen írta.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?