SHOWBIZ

„Egyre kevesebb levegő, egyszóval tragédia” – Stohl András a földre került

Stohl András érkezése kellően felkavarta mindkét csapat életét a TV2-n látható Totemben.
címkék:
  • Szerző: Doris

Stohl András érkezése kellően felkavarta mindkét csapat életét a Totemben!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

"Egyre kevesebb levegő, egyszóval tragédia" – Stohl András a földre került

Fotó: TV2

A Szarvasok a megerősödő Farkasoktól tartanak András erdei rutinja és erős személyisége miatt; a Farkasok pedig nehezen fogadják be új társukat, aki érkezése óta határozott véleménnyel van. Bálint úgy érzi, a csapat kezdi befogadni Andrást, de a falka egyik legerősebb tagjaként Viktornak még mindig vannak fenntartásai. Ráadásul a keddi kincskeresés elején Stohl rájön, sokkal kevesebbet bír, mint ahogy azt gondolta.

„Nagyon nagy ellenszenvből indult ez a történet, mert úgy láttam, beleköpött a levesünkbe és elkezdett egy hatalmi harcot vívni anélkül, hogy felmért volna bárkit vagy bármit. Mert egyébként be lehet ülni az első helyre, meg a falkavezérségbe, de azt nem ő dönti el, hanem maga a falka. Én nem érzem magam veszélyeztetve, nem is érzem magam falkavezérnek, az Feri” – vélekedik Viktor.

„Amikor elindultunk felfelé, ott elkezdődött egy halálfutam. Egyre jobban fogyott el a levegőm, egyre kevésbé bírta a lábam, egyre jobban csúszott a domboldal, egyre több akadály volt, egyre jobban távolodtak a többiek, egyre jobban éreztem, hogy ez nem fog menni. Egyre kevesebb levegő, egyszóval tragédia” – mondta Stohl saját teljesítményéről, aki végül levegőért kapkodva ér a dombtetőre és a földön fekve beismeri, erre nem számított.

Hogy sikerül-e megszerezni a Farkasoknak az előnyt, az csak a Szarvasok ma esti teljesítményén múlik.

Fotó: TV2

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?