SHOWBIZ

Éleződik a küzdelem: nem bírja a hajtást a Séfek Séfe versenyzője

A fiatal lány teljesen elveszíti a fonalat a nagy hajtás közepette, és ezt nem csak a csapatfőnöke, de a játékostársai is észreveszik.
  • Szerző: E.J.

Élesedik a küzdelem a Séfek Séfe műsorában. A szerdai adásban kiderült, ki az a tizennyolc versenyző, akik hat fős csapatokban küzdhetnek meg a győzelemért.

A játékosok megismerkedhettek a csapattársaikkal, és a csütörtöki műsorban el is kezdődik az igazi verseny. Ez természetesen minden versenyzőre másként hat: van, aki szárnyakat kap, ám akad, aki képtelen lépést tartani a szigorú séfek utasításaival és a feladatok pontos elvégzésével.

Krausz Gábor csapatának tagja, Barbi az utóbbi kategóriába tartozik. A feladat az volt, hogy retro ételeket készítsenek, amikhez egy-egy különleges, addig szokatlannak tűnő hozzávalót adnak. A lány nehezen tudott eleget tenni a kérésnek, folyamatosan láb alatt volt, össze-vissza rohangált a munkapult körül, ezzel jelentősen lelassítva csapattársai munkáját.

Hirtelen zavarában még a hozzávalókat is majdnem rosszul vágta fel, Krausz Gábor sürgetésére pedig még inkább elvesztette a fonalat.

„Barbin nem látom azt a magabiztosságot, ami a sikerünk kulcsa lehet, a kommunikáció és a helyismeret hiánya miatt. Nem tudom, mit mondjak erre, káosz...” – mondta róla csapattársa, Papdi László. Hogy a lány teljesítménye végül elég lesz-e a továbbjutáshoz, kiderül a Séfek Séfe csütörtök esti adásában, a TV2 műsorán!

És ezeket olvastad már?