SHOWBIZ

Eljöttek az utolsó napok: izgalmas pillanatok várhatóak a Séfek Séfe konyhájában!

A Séfek Séfe idei évada a végéhez közeledik, ám az utolsó napokban is számos váratlan és izgalmas szituációval kell szembenézniük a versenyzőknek.
címkék:
  • Szerző: ripost

Egyre fokozódnak az izgalmak a Séfek Séfe konyhájában. A szerdai adásban afrikai vendégkóstolók kóstolják meg a versenyzők (remek)műveit, akiket akár meg is mérgezhetnek a játékosok, ha nem vigyáznak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ugyanis maniókával, egy krumpliszerű, afrikai növénnyel kell majd dolgozniuk. A manióka enyhén mérgező, így ha a versenyzők óvatlanok, könnyen bajba sodorhatják a kóstolókat, akik között ott lesz Rea Milla topmodell is.

séfek séfe

Séfek Séfe: izgalmas fordulatok várhatóak
Fotó: TV2

De más izgalmak is várhatóak az elkövetkezendő napokban: a kék csapatból ugyanis már csak Katona András folytathatja a megmérettetést, miután Füri Tamás a kedd esti adásban kiesett. Így hát a műsor történetében először fordul elő, hogy egy versenyző egyedül képvisel egy csapatot.

Andrásnak nem lesz egyszerű feladata, hiszen az elkövetkezendő napokban csapatfeladatok is várhatóak. A kérdés már csak az: vajon képes lesz-e egyedül helytállni?

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kókuszkocka, ami nem száraz hatású
címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?