SHOWBIZ

Óriási meglepetés, világhírű színésznő a TV2 új sztárja

Új romantikus történet váltja a Ferihát hétköznaponként a TV2 mûsorán. A fiatal lány, Cennet életét különös, véletlen találkozások befolyásolják.
  • Szerző: ripost

Új romantikus történet váltja a Ferihát hétköznaponként 16.50-től a TV2 műsorán. A fiatal lány, Cennet életét különös, véletlen találkozások befolyásolják.A történet főszereplője Cennet, egy árvaként felnőtt lány, aki osztályelsőként végez az építészmérnöki karon. A diplomaosztója napján állásajánlatot kap csoporttársa édesanyjától, amit rögtön el is fogad. Kemény munkával és sok tanulással megvalósította álmát, és Cennetre a munkahelyén rátalál a szerelem is. A dolgok azonban mégsem mennek olyan zökkenőmentesen, kiderül, hogy választottja egy gyerekkori barátra emlékezteti, főnöknője pedig a saját lányának szánta a férfit.

A két főszereplőt Almila Ada és Berk Atan alakítják, egyiküket sem láthattuk korábban még hazánkban vetített török sorozatban. Viszont Yusuf Akgün-t jól ismerhetik már a nézők a Ferihából. A címszerepet játszó színésznőt Pánics Lilla, míg a férfi főszereplőt Selimet Farkas Dénes szinkronizálja.

A főszereplő, Almila Ada fiatal kora ellenére óriási népszerűségnek örvend, és nemcsak hazájában.

A 24 éves lány gyermekkorától balerinának készült, divattervező édesanyja egy ideig Angliában taníttatta, ám egy sérülés miatt fel kellett adnia álmait.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Almila Ada (@almilaada) által megosztott bejegyzés,

Ezt követően koncentrált jobban a drámaórákra, és modell karrierje is elindult.

Olyan világhírű divatmagazinok címlapjain szerepelt többek között, mint a Vogue, Instagram követőinek száma meghaladja a 300 ezret.

És ezeket olvastad már?