SHOWBIZ

Nem riadnak vissza a konfliktusoktól, újabb sztárokkal erősített a TV2

Felkészültek csapattársaikból az Exatlon Hungary új versenyzői.
címkék:
  • Szerző: sv

Hatalmas meglepetést okozott Palik László hétfő este az Exatlon Hungary műsorában, mikor bejelentette,  ismét két-két új játékos csatlakozik a Bajnokok és a Kihívók csapatához. A Bajnokokat mostantól Murvai Lívia és Jóni Máté erősíti, míg  az ellenfélhez Huszti Katalin és Provoda Jodes érkezett. A korábbi adásokban  több konfliktust is szült már az új versenyzők érkezése, ezért a játékosok most próbáltak felkészülni erre a helyzetre is.

"A tudat, hogy a családom és a barátaim támogatnak és büszkék rám, ez hatalmas motiváció és erő számomra a verseny alatt. Egyedül attól tartok, hogy egy összeszokott csapatba érkezem, ahol nemrég vesztették el egy barátjukat, ezért nem fognak elfogadni" - jelentette ki a 20 éves Lívia, kétszeres utánpótlás világbajnok kick-boxoló, akihez csatlakozott csapattársa is, a 21 éves Jóni Máté, aki szintén egy küzdősportban találta meg a szenvedélyét.

Ha a konfliktus miattam van, kiállok az igazamért, de ha jellemtelen dolognak tartom a témát vagy épp a konfliktusban lévő embereket, akkor nevetek egy jót, és szemtelenül távozom

- mondta határozottan a sportoló, ám a Kihívók új játékosai is elszántak, és nem riadtak meg a feladattól.

"Vezéregyéniségnek gondolom magam, de ha olyan a helyzet, akkor hátra tudok lépni kettőt. Mindenképpen kiállok a véleményemért, de ha reménytelennek tartom a másik meggyőzését, akkor csendben tudok maradni" - mesélte Huszti Katalin. Csapattársával azonban nehezebb dolga lesz a Kihívóknak, ha vitás helyzetre kerül a sor, hiszen ő messziről  elkerüli a konfliktusokat.

"Imádok a középpontban lenni, de emellett abszolút konfliktuskerülő vagyok, gyűlölök veszekedni, sokszor akkor is én kérek bocsánatot, amikor nem nekem kellene.

Ha valaki veszekedni akar velem, annak nehéz dolga lesz

- mondta Provoda Jodes.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?