SHOWBIZ

Nehéz helyzetbe került az Exatlon sztárja, fontos döntést kell meghoznia

Besenyei Bogi fogja kiválasztani Herceg Alex párbajellenfelét.
  • Szerző: Ripost

Mivel a Bajnokok szoros küzdelemben, 10:8-ra megnyerték a végjátékot, egyértelművé vált, hogy ezúttal a Kihívók két játékosának kell rajthoz állnia a párbajban. Az újonnan érkezett Alex a leggyengébb statisztikával automatikusan került a kiesés szélére, ellenfeléről pedig Bogi fog dönteni. A Kihívó azonban nincs könnyű helyzetben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Szerintem ez az eddigi legnehezebb döntés, amit meg kell hoznom. Beszéltem a csapattal és külön Ádival is. A csapat egyértelműen azt szeretné, hogy Ádi menjen párbajozni és ő maga is erről győzködött. Én nagyon féltem őt ettől a párbajtól. Félek a döntésemtől!” – kezdte a -nak Bogi, aki különösen nehéz helyzetbe került, hiszen ha a csapat véleményére hallgat, veszélybe sodorhatja egyetlen támaszát. A Kihívó dolgát az sem könnyíti meg, hogy Ádi is saját magát küldené párbajozni.

Bánt, hogy Alexnek ilyen hamar át kell élni ezt a szituációt, és nem adatik meg neki az a lehetőség, hogy igazán felkészülhessen egy párbajra. Én szeretnék menni párbajozni, ezt egyértelműen elmondtam Boginak is, hogy ő ne hezitáljon. Neki dolga van itt a csapatban, tőlem függetlenül is„ - fogalmazott Ádi. Az, hogy Bogi kit választ Alex ellenfelének, kiderül ma este, az Exatlon Hungary műsorából, amit közkívánatra ezentúl 19:30-tól láthatnak a nézők.

 

És ezeket olvastad már?