SHOWBIZ

Nagy a baj, kórházba szállították az Exatlon sztárját

Novák Zalán és Adu sérülése rányomta a bélyegét a Kihívók teljesítményére.
  • Szerző: Ripost

A Kihívók igazán nehéz helyzetbe kerültek, ugyanis két játékosuk is komoly sérüléssel bajlódik. Adu a bokáját fájlalja, Novák Zalánnak pedig kiújult a combsérülése, ami miatt kórházba kellett szállítani, így a végjátékban nem léphetett pályára.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Nem nagyon tudok mit mondani. Ez egy hosszan tartó sérülés, amiről azt reméltem, hogy gyorsabban kijövök belőle. Tegnap hármat futottam és sajnos megéreztem. Remélem, hogy minden rendben lesz vele!” - magyarázta lapunknak Zalán, akinek emiatt akár a további szereplése is veszélybe kerülhet.

Mivel a kékek csapatkapitánya nem tudott rajthoz állni a végjátékban, ezért Adu úgy érezte, a sérülése ellenére is futnia kell a csapatáért. Ám hiába tett meg mindent...

”Megfordult a fejemben, hogy talán most érhet nekem véget az Exatlon, de a vérem erősebb mint ez a fájdalom. Annyi mindent leküzdöttem már, nem egy bokasérülés fog rajtam ki. A bokám nem száz százalékos, de így, hogy Zalánt elvitték a vizsgálatra, ebben a helyzetben nekem futni kellett, egy csapat vagyunk, ezt meg kellett tennem” - fogalmazott Adu.

A Kihívók végül alulmaradtak a Bajnokokkal szemben, így két játékosuknak kell rajthoz állni a párbajban. Egyikük biztosan Herceg Alex lesz, ugyanis ő rendelkezik a leggyengébb statisztikával.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?