SHOWBIZ

Hamarosan nyit a MikulásGyár

Rengeteg híresség csatlakozott az idei jótékonysági akcióhoz is, amely november 29-én nyitja meg a kapuit.
  • Szerző: RIPOST

November 29-től ismét megnyílik az adományozók előtt a MikulásGyár a Millenárison. Immáron tizenötödik alkalommal várják az ajándékozókat, hogy a nélkülöző, mélyszegénységben élő családokon segíthessenek. November 29-e után, minden nap 9 és 21 óra között fogadják majd az adományozókat.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„A MikulásGyár a térség legnagyobb szervezett karitatív akciója. Elsősorban tartós élelmiszereket várunk, a mélyszegénységben élő nagycsaládosok, gyermekek részére gyűjtünk, de nagyon szívesen vesszük azt is, hogy ha hoz valaki jó minőségű ruhát, könyvet vagy játékot” – fogalmazott Zsolnai Endre a MikulásGyár alapítója. A régió legnagyobb kezdeményezéshez a Magyar Vöröskereszt is csatlakozott, 15 éve folyamatosan önkéntesekkel és munkatársakkal segítik a MikulásGyár munkáját.

Fotó: Ripost

„15 éve vagyunk partnerei a MikulásGyárnak. Az ide bekerült adományokat az itt dolgozó munkatársak és önkéntesek válogatják, szortírozzák, regisztrálják, majd postaautókra kerülnek, amik a kerületi szervezethez szállítják őket” – mondta Buncsik Ildikó, a Magyar Vöröskereszt igazgatója.

És ezeket olvastad már?