SHOWBIZ

Megviselte a búcsú a TV2 sztárját: Szerettem volna még maradni!

Kocsis Alexandra és Koloszár Enikő küzdött meg a bennmaradásért.
  • Szerző: RIPOST

Újabb párbajhoz érkezett az Exatlon Hungary versenye, ezúttal pedig a Bajnokok kerültek nehéz helyzetbe, ugyanis Kocsis Alexandrának és Koloszár Enikőnek kellett megküzdenie a bennmaradásért. A drámai párbaj végén az Arnold Classic győztes, Szandi örülhetett, Enikőnek pedig búcsúznia kellett a csapatától. A fitnesz világbajnok ennek ellenére nem csalódott, büszke arra, hogy a Bajnokok között küzdhetett.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Számítottam rá, hogy én fogok párbajozni, hiszen a csapattal átbeszéltük a lehetőségeket, és mivel Szandi után nekem volt a leggyengébb statisztikám, így egyáltalán nem lepett meg Zsolt döntése. A párbaj azért megviselt, szörnyű érzés volt a csapattársam ellen küzdeni, de bevallom, a harmadik-negyedik kör után fejben feladtam... Szerettem volna még maradni, de nem vagyok csalódott, Szandi megérdemelten jutott tovább” – kezdte a -nak Enikő.

Bár a fitnesz világbajnok eleinte nem találta a helyét a csapatban, végül sikerült beilleszkednie, és rengeteg szép élményt köszönhet a műsornak. „Nehéz dolgom volt, hiszen egyedül érkeztem egy összeszokott csapatba. Az elején úgy éreztem, nem tudtok beilleszkedni, érzelmileg számomra ez egy megterhelő időszak volt, de aztán fordult a kocka. Megtaláltam a helyemet és nagyon megszerettem a csapatot” – fogalmazott Enikő. A Bajnok szervezetét azonban megviselte a dominikai kaland. Az egyik forgatás alatt ugyanis rosszul lett, a vállát pedig annyira megterhelte, hogy arra még gyógyulás vár.

„Szerencsére komolyabb sérüléseket nem szereztem. Egyszer lettem rosszul a forgatás alatt, akkor napszúrást kaptam, és vizet is nyeltem a bánya pályán, ezenkívül pedig a vállam gyulladt be. Valószínűleg túlságosan megterheltem a pályákon, de az orvosok azonnal elláttak. Köpölyözték és fizioterápiás kezelést kaptam, lassan pedig teljesen rendbe jövök” – árulta el a fitnesz világbajnok, aki a továbbiakban már otthonról buzdítja a Bajnokokat.

És ezeket olvastad már?