SHOWBIZ

Maradj Otthon! fesztivál: Különleges maszkot hord a magyar írónő

Ezúttal Ugron Zsolna mesélt a mindennapjairól.
  • Szerző: Ripost

Ugron Zsolnával folytatódott vasárnap este a Maradj Otthon! fesztivál kihívása, a #maradjotthonchallenge, amelynek a lényege, hogy a koronavírus-járvány ideje alatt minden este egy-egy ismert ember jelentkezik be élő videóban a Facebookon. A József Attila-díjas írónő elmesélte, hogyan telnek a mindennapjai, illetve egy különleges tárgyat is megmutatott a nézőknek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A legjobb karanténcimborám a családom, illetve van 3-4 olyan barátunk, akikkel közösen vagyunk karanténban. Velük társasozni szoktunk, lefoglaljuk magunkat. Úgy gondolom, ezzel nem vállalunk nagy veszélyt, ugyanis mindenki betartja az előírásokat” – kezdte Zsolna, aki a többi karanténcimboráját is bemutatta. Többek között előkerült egy maszk is, amit az írónő még Hongkongból hozott a madárinfluenza idején.

„Ez egy nagyon régi maszk. Annak idején, mikor kitört a madárinfluenza járvány, akkor én pont Hongkongban voltam. Én ezt szuvenírként hoztam akkor haza, és azóta őrizgettem a fiók mélyén. Soha nem gondoltam volna, hogy valaha használni is fogom...” – jelentette ki Zsolna.


A Maradj Otthon! fesztivál március 21-én kezdődött, ez idő alatt minden este értékes és szórakoztató programokkal várják az érdeklődőket a képernyők elé. Célja, hogy a klubok, fesztiválok milliós létszámú közönségét – fiatalokat és idősebbeket – ráébresszék arra, hogy ezekben a nehéz hetekben-hónapokban be kell tartaniuk a szabályokat és otthon kell maradniuk. Ebben ismert előadóművészek segítenek, akik minden nap értékes programokkal zenével várják az otthonülőket.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?