SHOWBIZ

Majka besokallt, durván nekiment az őt kritizálóknak

A rappernek nagyon rosszulesik, hogy bár telt házas koncerteket ad és milliós nézettsége van a klipjeinek, a szakma elismerését mégsem kaphatja meg soha.
  • Szerző: ripost

Nem palástolta csalódottságát Majka, amiért nem nyert egyik kategóriában sem a csütörtök esti Fonogram-gálán.

A rapper személyesen ugyan nem vett részt az eseményen, mivel Amerikában tartózkodik, ám bízott abban, hogy miután három dallal is az esélyesek közé került, kap majd egy díjat.

Miután nem jött össze, amit remélt, felháborodott Facebook-bejegyzésben fejtette ki a véleményét a hazai zenész szakmáról.

"Miért is gondoltam, hogy nyerhetünk a Fonogram gálán? (...) Mielőtt a sok barom nekiállna észt osztani arról, hogy már megint nyafogok, tájékoztatom őket, hogy ez az én oldalam, ahol az én gondolataim, problémáim, örömeim osztom meg. Ha nem tetszik, tessék nyugodtan elhúzni a [email protected] (Vagy lehet küzdeni almokat megvalósítani, és aztán eltűrni, hogy jöjjön egy-két [email protected] és kicsikét belerondítson!) Gratulálok minden nyertesnek!" - fogalmazta meg a véleményét.

A rajongók nagy része azonban nem érti, miért ennyire dühös, hiszen a telt házas koncertek és a közönség szeretete jól bizonyítja, mennyire sokan szeretik őt. 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?