SHOWBIZ

Különleges fotók: Less be az Exatlon Hungary kulisszái mögé!

Kiderült, mi történt akkor, amikor nem forogtak a kamerák. A hangulatra biztosan nem volt panasz!
  • Szerző: RIPOST

Bár az Exatlon Hungary második évadának vége, a versenyzők és a stábtagok is előszeretettel nosztalgiáznak az elmúlt öt hónap történéseiről. A összeszedte azokat a pillanatokat, amelyeket biztosan nem rögzített a kamera!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Deres Ádám a tetőről szaltózott

A Kihívó a hétköznapokban akrobatika oktatóként is dolgozik, így ezt a veszélyes mutatványt valószínűleg a kisujjából rázta ki. Ádám a villa erkélyéről mászott ki a tetőre, ahonnan egy szaltóval ugrott a medencébe.

Néha a szabályok nem nekem valók... Annyi, hogy légyszi Palik Lászlónak ne szóljatok!” – írta a fotóhoz.

“Ádi, csak arra az egyre szeretnénk kérni, hogy ne ugorj szalt.... Namindegy..🤦🏽‍♂️” . Néha a szabályok nem nekem valók..🤷🏽‍♂️🤙🏾😬 Annyi, hogy légyszi @laszlo.palik -nak ne szóljatok..😅 . Ki merne ugrani egy bombát innen?😏 . #legyszineszaltozzleatetorol #jonemfogokesku #exatlon #exatlonhungary #dominicanadventures #life #rebel #video #mik #instagram #instadaily #photography #healthylifestyle #color #beautiful #blessed #kihivok #bajnokok #water #jump

Az egyik Bajnok Palik László helyére pályázott

Csibi Gergő előszeretettel utánozta az Exatlon Hungary műsorvezetőjét. A Bajnok annyira beleélte magát Palik szerepébe, hogy a műsor végén már a többieket tanította a műsorvezető híres elszólásaira.

„Az a lényeg, hogy itt sem hazudtoltuk meg magunkat és hoztuk a szintet” – fogalmazott a Bajnok.

Helyzetjelentés Dominikarol! 😂😂 🎥 @deresadam023 @laszlo.palik @exatlonhungary #exatlonhungry #dominicanrepublic #redteam #blueteam #quarantine

Novák Zalán összebarátkozott a Bajnokokkal

Bár a műsorban ellenfelekként küzdöttek, a hétköznapokban baráti kapcsolat alakult ki a Bajnokok és a Kihívók között. Zalán ennek bizonyítékaként egy közös fotót is feltöltött az Instagram-oldalára Orbán Olivérrel.

„A két legjobb egy képen. Sajnálom, hogy kiestetek a döntő előtt” – írta Zalán rajongója.

Hallod faszi? 🤜🤛 @exatlonhungary @tv2official

A Bajnokok kidekorálták a tábort

Szabó Dorka egy különleges fotóval lepte meg a rajongóit! A pirosak szerették volna, ha nyoma marad az ottlétüknek, ezért kidekorálták a tábor falát. Hatalmas betűkkel azt írták fel: Bajnokok.

Az eredmény magáért beszél!

🔴 Emlékek,élmények ♾/1 #exatlonhungary #tv2 #bajnokok

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?