SHOWBIZ

Kinizsi Ottó: Én inkább a bugyit ledumálós pasi vagyok

Kinizsi Ottónak a macsós énjét kell előhoznia a Dancing with the Stars ötödik élő show-jában szombaton este.
  • Szerző: szbd

Szombaton este jön a magyar sztárok éjszakája a Dancing with the Stars-ban! Igazi sztárparádé várható az ötödik élő adásban, többek között Rúzsa Magdi, Tolvai Reni, Zséda és Pataky Attila is énekel a párosok produkciói alatt. Óriási buli van tehát készülőben, Kinizsi Ottó és táncpartnere, Szőke Zsuzsi is gőzerővel készülnek a show-ra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„A magyar előadó száma, amit mi kaptunk, még titkos, de annyit elárulhatok, hogy egy nő vágyódik egy férfi után. Nem akartuk felülírni a dal hangulatát, ezért olyan sztorit képzeltünk el hozzá, hogy Zsuzsi vágyakozik utánam, de persze nem vagyok a számára egy könnyen megszerezhető figura” – kezdte a -nak Ottó.

Kinizsi Ottó és Zsuzsi gőzerővel készülnek az élő show-ra

Kinizsi Ottó és Zsuzsi gőzerővel készülnek az élő show-ra (Fotó: Ripost)

„Elkezdtünk dolgozni, belehelyezkedni a szerepekbe, és próbáltuk kitalálni a háttérsztorit. Nyilván alapból nem vagyok egy klasszikus macsós típus, aki szavak nélkül is egy igazi tesztoszteronbomba. Én inkább a bugyit ledumálós pasi vagyok. Most pedig elvesztettem a legnagyobb fegyverem a csajozásnál: a dumát. Több férfitípust is eljátszottam, és egy volt, aminél Zsuzsi nézett egy nagyot, mégpedig, amikor egész egyszerűen ignoráltam őt. Ez lehet az a legkisebb közös többszörös bennem és egy olyan típusú macsóban, akit meg kell jelenítenem. Erre fűztem fel az egész játékot. Ezekre a kis idegesítő taktikázásokra, amiket sose szerettem, de nem mondom, hogy én magam nem éltem ezekkel az életem során” – vallotta be mosolyogva a színész, aki ennek apropóján el is mesélt nekünk egy eddig sosem hallott múltbéli történetet.

„A kapcsolatom elején volt, amikor annyira ellenezte mindenki, és Anita is mondogatta, hogy nem biztos, hogy ez jó. Mire én: „igen, ezt gondolod? Jó, akkor szevasz”, becsaptam az autó ajtaját, és otthagytam. Később mesélte el, hogy ez volt addig a legpasisabb húzásom, és még inkább vonzódni kezdett hozzám, képtelen is volt elengedni. Nyilván a szerelem nagyobb volt, de 3 napig nem beszéltünk egymással. Aztán Farkasházy Réka egészen véletlenül úgy intézte, hogy egy helyen legyünk, és megbeszéltük a dolgokat.”

Kinizsi Ottótól tehát elég távol áll a karakter, akit megjelenít szombaton a táncparketten, de reméli, hogy a nézők hitelesnek találják majd, és nem vonnak le negatív következtetéseket róla.

„Most picit pojácább karakter bőrébe kell bújnom, nem egyszerű, mert jobban tisztelem azokat a pasikat, akik tisztelik a nőket. Magát a szerepet felvenni egyszerűbb, a tánc nyelvére lefordítani már nem annyira az. Remélem, a nézők is érteni fogják, és nem gondolják majd azt, hogy bunkó vagyok” – tette még hozzá nevetve.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Variációk karácsonyi zserbóra
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?