SHOWBIZ

Kiderült, mire költi a nyereményét az Exatlon férfi győztese

109 versenynap után, a dobogó legfelső fokára állhatott Böjte Dave! A Kihívónak a csapattársával, Adu Lászlóval kellett megküzdenie a fődíjért.
  • Szerző: Ripost

A női versenyzők közül Busa Gabriella beváltotta a Bajnokoknak tett ígéretét, és a pénteki fináléban ő emelhette magasba a legjobb női versenyzőnek járó kupát. Ezek után már csak az volt a kérdés, hogy a férfiak közül, melyik Kihívó lesz az, aki felállhat a dobogó legfelső fokára hétfő este. Adu László és Böjte Dave küzdelme rengeteg izgalmat tartogatott a nézők számára, hiszen nem csak csapattársakként, hanem barátokként kellett küzdeniük egymás ellen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az idegőrlő harc végén Dave örülhetett, ő gazdagodott a legjobb férfi versenyzőnek járó 15 millió forintos fődíjjal, sőt egy különleges elismerést is bezsebelt mellé. A Kihívó ugyanis olyan gyorsan futott végig a fináléban a pályán, mint eddig még senki az Exatlon történetében.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„A mai napig alig hiszem el, hogy megnyertem a versenyt! Nem tudom, mikor fog teljesen realizálódni bennem, hogy én lettem az Exatlon legjobb férfi versenyzője. Persze nagyon boldog vagyok, hihetetlen érzés!” – kezdte a -nak Dave, aki bár a verseny alatt többször eljátszott a győzelem gondolatával, sosem élte bele magát igazán. Éppen ezért a nyereménnyel kapcsolatban sem gondolkozott előre, társai tanácsát kérte ki, hogy szerintük mi lehet a legbölcsebb felhasználása a 15 millió forintnak.

„Sokat beszélgettünk a Bajnokokkal és Kihívókkal is arról, hogy mibe érdemes befektetni egy ekkora összeget. Mindenki azt tanácsolta, hogy erre a lakás a legjobb. A mai világban főként ezzel tudnám megalapozni a jövőmet, úgyhogy ez lesz a sorsa a 15 millió forintnak. Emellett a családomat is szeretném támogatni belőle!” – árulta el lapunknak a Kihívó, aki egyelőre még nem tudja elképzelni, hogy visszatérjen a hétköznapi életébe. Dave egy pékségben dolgozott a műsor indulása előtt, munkáltatója pedig az Exatlon után is számít a fiúra. Ám Dave még nem tudja, mihez szeretne kezdeni pontosan.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

„Megkeresett a főnököm, és biztosított arról, hogy számítanak rám, várnak vissza. Nagyon jól esett, hogy hónapok után is biztos helyem van, és szeretnék, hogy visszamenjek, azonban én kértem ezzel kapcsolatban egy kis türelmi időt. Túl sok impulzus ért az utóbbi hónapokban, kell még pár hét, hogy ez leülepedjen, és tudjak dönteni a folytatásról” – fogalmazott az Exatlon legjobb férfi versenyzője.

 

A női győztes nem tudja, mi lesz a nyereménye sorsa

A péntek esti fináléban Pap Dorci és Busa Gabriella mérte össze az erejét, az idegőrlő küzdelem végén pedig a Bajnok örülhetett. Gabi ezzel megnyerte a legjobb női versenyzőnek járó 15 millió forintos fődíjat, ám bevallása szerint még nem döntötte el, mi lesz a nyereménye sorsa.

„Szeretném okosan felhasználni ezt az összeget, ezért nem egyik napról a másikra akarok dönteni a sorsáról” – árulta el szűkszavúan lapunknak Gabi.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?