SHOWBIZ

„Nagyon szerettem Gabi személyiségét” – példaképéről vallott az Exatlon sztárja

Imreh Balázs számára Busa Gabi a példakép az Exatlonban. A Bajnok reméli, hogy hasonló sikert érhet el a versenyben, mint a tavalyi győztes.
  • Szerző: Ripost

Imreh Balázs elárulta: az Exatlon Hungary-ben egyértelműen Busa Gabit tartja a példaképének! A Bajnokok versenyzője szerint a tavalyi női győztes higgadtsága és a viselkedése a futamokon kívül is példaértékű volt.

Imreh Balázs példaképének tartja Busa Gabit

Imreh Balázs példaképének tartja Busa Gabit
Fotó: TV2

„Nagyon szerettem Gabi személyiségét, a tévén keresztül is nagyon őszintének és jólelkű lánynak tűnt. A futamai során nagyon higgadt volt, talán abban hasonlítunk, hogy ő sem elsőként ért ki mindig az ügyességiekhez, de ott koncentrált tudott maradni. Történhet a pályán bármi, lehet lemaradásod, ha a végén képes vagy húzni egy vonalat és minden koncentrációdat az ügyességire tudod irányítani” – kezdte lapunknak a Bajnok, aki reméli hasonló sikereket érhet el az Exatlonban, mint a tavalyi női győztes. Ennek érdekében pedig mindent igyekszik megtenni.

„Úgy gondolom, hogy a legnagyobb ellenfelem önmagam. Futhat mellettem bárki, én mindig magamra fókuszálok, ha le tudom hozni hiba nélkül a pályát, a lehető leggyorsabban, higgadtan teljesítve az ügyességit, akkor nem lehet gond. Ha fejben nem leszek ott, akkor ellenféltől függetlenül el fogom bukni az adott napot” – fogalmazott Balázs.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?