SHOWBIZ

Hány évet kapnak Hien szülei?

Az énekesnőt sokan irigyelhetik, hiszen a hírek szerint, szuper életkörülményeket biztosítanak számára a szülei, hiszen Amerikában tanulhat... De az áloméletnek bizony megvannak az árnyoldalai.
  • Szerző: Ripost

Miközben Nguyen Thanh Hien élete eddigi talán legnagyobb kalandját éli a Berklee Egyetem gólyatáborában, szülei és testvére feje fölött Demoklész kardjaként lebeg a börtönbüntetés és a hazánkból való kiutasítás lehetősége.  Tárgyalásukat június 5.-ére tűzte ki a bíróság, és ha bűnösségük bizonyítást nyer, Hien talán kétszer is elvégezheti az egyetemet, mire szabadulnak.

1 milliárdot csempésztek össze?

A sajtóban többször megjelent, hogy Hien családjának köze lehetett ahhoz a bűnszervezethez,  mely egy év alatt több száz vietnámit csempészett Magyarországra, hogy aztán továbbutaztassák őket nyugatra. A vád ellenük: embercsempészet. A családhoz közeli ismerősök azt rebegesgetik, hogy az üzleten akár 1 milliárd forintot is kaszálhattak. Amikor érdeklődtünk a Megasztár felfedezettjénél a dolgok állásáról, a fiatal lány igyekezett elbagatellizálni a dolgot.

„A szüleim ártatlanok! Szerintem csak meggyanúsították őket, de nem lesz ebből semmi. De én nem szeretnék erről beszélni!”
 
 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?