SHOWBIZ

Hajdú Péter csapdába csalta Puzsért!

Puzsér Róbert újra kikelt magából, de most Hajdú Péter miatt. A TV2 mûsorvezetőjének még a ravasz kritikust is sikerült csapdába csalnia!
  • Szerző: Ripost

Tudjuk már, hogy Puzsér Róbert a Szelfi című műsor egyik szereplőjeként tér vissza a képernyőre. A szabadszájú kritikusnak abban az időszakban zajlottak Hajdú Péterrel való bírósági tárgyalásai, amikor az RTL2 új reality-jét forgatták. Ha igaz, amit a kritikus állít, akkor megint megszívta a műsorral és ezt be is vallotta Facebook oldalán:

Azért is mondtam igent az RTL felkérésére, hogy Hajdú Péter ellenem zajló jogi terrorhadjáratának jól dokumentált nyoma maradjon a hazai nyilvánosságban. Miután Hajdú számára nyilvánvalóvá vált, hogy ebben a két hónapban minden bírósági tárgyalásomon ott lesz az RTL kamerája, az igazság iránti olthatatlan vágya alábbhagyott.

A TV2 műsorvezetője a konkurens csatornán?

Hajdú Péternek sikerült elérnie, hogy ne jelenjen meg az RTL Klub  csatornáján futó műsorban. Puzsér azt állítja, hogy Hajdú Péter idő előtt szerzett tudomást a forgatásról.

Hajdú a kapcsolatai révén elintézte, hogy ez idő alatt ne legyen tárgyalás, ami aligha lehetett egyszerű, hisz két ülést is el kellett napoltatnia. Mindenesetre remélem, hogy ez a műsor kiváló promója lesz a YouTube-csatornámnak, ahol részletes tárgyalótermi összefoglalókkal jelentkezem, amint Hajdú a bírósági gépezetet újra beindítja.

Puzsér Róbert be is bizonyította, hogy készültek felvételek a bíróságon. Ebből egy összeállítást fel is töltött a legnagyobb video megosztó oldalra, melynek végén viszont feltűnik Hajdú Péter.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?