SHOWBIZ

Megható pillanat: így vette át az Emmy-díjat Gera Marina – VIDEÓ

A színésznő a Szász Attila által rendezett Örök tél című filmben nyújtott alakításáért kapta meg a legjobb színésznőnek járó szobrot.
  • Szerző: ripost

A Magyar Nemzeti Filmalap az Instagramon tette közzé a videót arról a pillanatról, amikor Gera Marina átvehette a legjobb színésznőnek járó Emmy-díjat, az Örök tél című alkotásban nyújtott alakításáért.

EZEKET OLVASTAD MÁR?


Fotó: Jason Szenes / MTI/EPA

A Szász Attila által rendezett film óriási sikert ért el, amit jól mutat, hogy Magyarországot először jelölték a nemzetközi televíziós versenyben, amelyen az Egyesült Államokon kívül készült produkciókat díjazzák.

(A videó a fotóra kattintva tekinthető meg.)

A színésznő meghatódva vette át a szobrot, majd beszédében a nevelőapjának, férjének, Leventének, és a stáb összes tagjának köszönte meg a támogatást.

A díjat Marina éppen november 25-én, a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapján vehette át.

Fót, 2017. március 10.
Csányi Sándor (b), Gera Marina fõszereplõk és Szász Attila rendezõ (j) az Örök tél címû filmje forgatásának szünetében a Mafilm fóti bázisán 2017. március 10-én. A film forgatása 2017 április végén fejezõdött be a Gulág-emlékévben. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?