SHOWBIZ

Exatlon Hungary: Forrnak az indulatok, kiakadtak a nézők a Kihívókra

Sokan úgy érzik, nem volt helyes, hogy a csapat összefogott Lívia ellen.
  • Szerző: Ripost

Az Exatlon Hungary legutóbbi párbaján Török Líviának és Buzás Dorottyának kellett rajthoz állnia! A küzdelem ezúttal is tartogatott izgalmakat, de arra még talán a nézők sem számítottak, hogy a kékek összefognak az egyik csapattársuk ellen.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Dórinak ugyanis többen medált ajánlottak, amit el is fogadott, Líviának azonban senki sem segített. Végül Dóri a medálok segítségével tudott nyerni.

Fotó: TV2

„Szégyellheti magát a dumagép Dorottya! Csak az észt tudja osztani, ami mellesleg neki nincs is! A saját erejéből nem tudott győzni, és pofátlanul elfogadta Bálint mindkét medálját! Erre most igazán nem lehet büszke” – írta az egyik néző.

„A sportszerűségnek egy kis szikráját sem éreztem. Szégyellje el magát Dorottya, hogy elfogadta a medálokat. Bálintban és Annában nagyot csalódtam. Igaz, hogy Livi a héten gyengén teljesített és ezt mindenki észrevette, de azért voltak olyan napok, mikor Dóri se hozta a pontokat, de ez senkit se érdekel. Ha nem nyer, akkor ordít és hisztizik...” – fogalmazott egy másik rajongó.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?