SHOWBIZ

Erre nem számított, kellemetlen helyzetbe került Bárdosi Sándor

Újabb szakmában próbálta ki magát Bárdosi Sándor és Növényi Norbert.
  • Szerző: sv

Újabb szakmát próbálhatott ki Bárdosi Sándor és Növényi Norbert, akik  A helyettesítők eheti adásában taxisként és diszpécserként debütáltak. A két sztár nagy erőkkel vágott neki az újabb kihívásnak, ám Bárdosi nem érezte sajátjának a feladatot.

„Nem vagyok jó az utcanevekben, nagyon nem. Olyannyira, hogy alig tudom őket megjegyezni.

A taxisok beugró tesztje se sikerült valami fényesre, de kaptam egy lehetőséget, hogy bizonyíthassak. Norbi persze most is jobban járt, csupa hölgy között ücsöröghet egész nap

– mondta Bárdosi, akinek nem akármilyen utasai voltak. Először Varga Viktor pattant be hozzá, akivel elképesztő rock-duettet nyomtak, azonban nem volt zökkenőmentes az utazás.

"Először azt hittem, hogy rosszul látok, de nem. Sanyi tényleg lefulladt a kocsival, ilyen egyetlen taxissal sem fordul elő szerintem” – mondta az énekes, akit Judy váltott az autóban.

"Eléggé aggódtam, mikor megtudtam, hogy Bárdosi lesz a sofőröm. Kicsit fateros a vezetési stílusa, ráadásul egyszer le is fulladt, úgyhogy van még mit fejlődnie" - viccelődött az énekesnő a Sláger TV csütörtökönként jelentkező műsorában.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A tökéletes kókusztekercs receptje
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?