SHOWBIZ

Elképesztő produkcióval tért vissza Nótár Mary!

Ismert és közkedvelt roma dalt dolgozott fel Matyi és a hegedűs közreműködésével az énekesnő. Elkészült a Muki fia című dal mai, kifejezetten Mary hangjára és stílusára alakított változata, amely amellett, hogy autentikus maradt, modern is lett.
  • Szerző: ripost

Nótár Mary szeretné, ha a mulatós dalok egyre népszerűbbek lennének, és a fiatalabb generáció is szívesen szórakozna zenéire.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

„A Muki fia mindig is nagy kedvencem volt, ezért szerettem volna egy saját változatot készíteni belőle. A cél az volt, hogy az eredeti jellege megmaradjon, mellé pedig egy friss és izgalmas hangzás társuljon. Ez a nóta egy életérzést közvetít, és Matyinak is régóta közel áll a szívéhez, ezért szívesen vette a felkérést a közreműködésre” – mondta a dalról Nótár Mary.

Az énekesnő 2001-ben tűnt fel a zenei színtéren, egy tehetségkutatón fedezték fel, 6 évvel később pedig már Zámbó Jimmy-díjjal büszkélkedhetett, majd két Fonogram-díjat is kapott. Egyik legismertebb slágere a Rázd meg már 24 millió megtekintés felett jár a Youtube-on.

Hallgasd meg Mary vadonatúj táncos tempójú dalát!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?