SHOWBIZ

Durván beszólt a magyaroknak Sebestyén Balázs!

A rádiós mûsorvezető szerint frusztráltak és elkeseredettek az emberek. Számít rá, hogy a Class Fm nem fog frekvenciát kapni, de az szerinte nem a Morning Show hibája lesz.
  • Szerző: EJ

Sebestyén Balázs szerint a Morning Show sajátossága, hogy mindenen csak idézőjelesen humorizálnak, ironizálásukban pedig mindig van egy kis kedvesség, ez a titka annak, hogy nem kell bíróságra járkálniuk - mondta az Indexnek adott interjújában.

A gólyatábori erőszakon való viccelődést viszont már megbánta, de ő és kollégái tanultak az esetből.

Valóban volt Ferinek egy rossz szóhasználata, a "káresemény", aminek nem lett volna szabad elhangzania, de mi a lányon, és azon, ami történt vele, nem röhögtünk.

"Mi arról beszéltünk, hogy velünk mi történt a gólyatáborban, és kértük a hallgatókat, hogy telefonáljanak be az ő sztorijaikkal. Itt már valóban voltak olyan sztorik, amiken röhögtünk. A kettő össze lett mosva" - nyilatkozta Balázs, és hozzátette, tudja, hogy ez egy örök stigma lesz rajta, de ha változtathatna a múlton, akkor is megcsinálná a megszólalást, csak elválasztva az erőszak témakörét a viccelődéstől.

A műsorvezető azóta sokkal jobban vigyáz, mert úgy látja, az emberek ingerküszöbe az elmúlt években alacsony lett, és ami négy-öt éve még jó poénnak számított, arra manapság ugranak. Szerinte a hallgatók szeretnek rajtuk fröcsögni és kiereszteni a gőzt.

Elkeseredett, frusztrált, reményvesztett ember lett a magyar, és ez nagyon szomorú.

De arról is megvan a véleménye, hogy a hírességek Magyarországon egyáltalán nem bevállalósak, ezért sem akar többet olyan esti műsort készíteni, mint a Vundersőn és Zuperszexi, ami egyébként néhány adás után csúfosan megbukott.

Tom Cruise bevállalja, hogy szétver egy tojást a fején, és röhög, nálunk meg heteken át ment az egyeztetés a szereplőkkel, hogy a műsor végén van egy párbaj, és ott mittudomén, leöntjük magunkat vízzel: tízből nyolcan nem vállalták.

Nyomasztó érzés számára bemenni a Class Fm-be, mert nem tudja, mit hoz a jövő, főleg, mivel az NMHH öt vizsgálatot indított a Morning Show ellen, aminek szerinte mindegyike büntetéssel fog végződni.

Már van mentőcsónakjuk, ha megszűnne a rádió, de mivel lojális embernek tartja magát, olyanok lesznek, mint a Titanic hegedűsei,

az utolsó pillanatig a rádióval maradnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?