SHOWBIZ

„Azt mondták, nem érem meg a reggelt” – rohammentő vitte kórházba a tévésztárt

Koronavírusos lett a tévésztár, aki nem akart kórházba menni. Állapota azonban annyira leromlott, hogy rohammentő vitte el.
  • Szerző: Ripost

Hatalmas sikerrel futott a The Big Fat Gypsy Wedding, azaz a Bazi nagy roma lagzi a tévében. Az egyik legnagyobb sztárja, Paddy Doherty most súlyos állapotban került kórházba.

A 61 éves tévésztár elmesélte, hogy két napig nyomta az ágyat, mert kimerültnek érezte magát. Az állapota azonban egyik pillanatról a másikra rohamosan romlott, ezért felesége, Roseanne kihívta hozzá a mentőket.

„Nem akartam bemenni a kórházba, pedig egyre rosszabbul voltam. Izzadtam, mindenem fájt, zavaros volt a fejem is. A mentősök erre azt mondták, biztos, hogy koronavírusos vagyok és ha itthon maradok, nem biztos, hogy megérem a reggelt – mesélte Doherty a kórházi ágyán ülve.

A tévés minden áldott nap edz, még könyvet is adott ki a sport fontosságáról. Így jó kondícióban van, mégis elkapta a koronavírust.

„Ne becsüld le a Covidot. Még engem is földhöz vágott. Ne hidd, hogy te nem kaphatod el” – mondta a videóban, miközben nehezen vette a levegőt, pedig már oxigénnel is segítik a légzését.

(via)

És ezeket olvastad már?