SHOWBIZ

Az operett sztárja nem akar megöregedni! Így küzd az öregedés ellen

Az Operettszínház csillaga, Kocsis Dénes hamarosan betölti a harmincat, úgy érzi, teljesen megváltozik majd az élete.
  • Szerző: Ripost

Kocsis Dénes már több mint 15 éve van színpadon, mára az Operettszínház egyik vezető színészévé nőtte ki magát: volt már Rómeó, Mozart és szerepelt a Fame című musicalben, most pedig megkapta a Dorian Gray főszerepét.

Dorian egy jóképű, gazdag és naiv fiatalember, aki kétségbeesetten keresi az örök ifjúság titkát, olyannyira, hogy ezért még a lelkét is eladná.

Bár Doriannel ellentétben Dénes nem adná el a lelkét az örök fiatalságért, ő is sokat tesz azért, hogy formában tartsa magát, rendszeresen edz és egészségesen táplálkozik.

„Úgy fog alakulni az egészségügyi helyzetem, ahogy a Jóisten eltervezi. Én hiszek abban, hogy minden úgy lesz, ahogy lennie kell. Dolgozom azért, hogy minél tovább fiatal maradjak. Semmiféle különleges eszközt nem használok ehhez, csak odafigyelek magamra.„- mondta el a színész fittsége titkát a %%-nak. Viszont hiába az egészséges életmód, Dénes 10 év múlva már nem játszhatja el azokat a szerepeket, amik meghozták neki az országos hírnevet.

„Én pár hónap múlva harminc éves leszek, ami nagy mérföldkő az ember életében! Van bennem rengeteg kérdőjel, hogy harmincéves korom után miket fogok tudni játszani. Tíz év múlva már nem lehetek többé Rómeó, vagy Dorian Gray. Van bennem egy kérdőjel, hogy vajon hogy fog alakulni az életem"- a színész azt nem tudja megjósolni, hogy alakul az élete színészként, de abban biztos, hogy öt éven belül szeretne megállapodni.

„Sokat beszélgetünk a párommal a családalapításról. Mindenképpen szeretnénk gyereket, van egy öt éves terv a fejünkben, de ahhoz meg kell teremtenünk egy biztonságos környezetet, hogy oda úgy tudjon jönni egy belőlünk közösen létrehozott új élet."

A Dorian Gray című musicalt január 19-én mutatják be az Operettszínházban, a Kálmán Imre Teátrumban, ahol a rajongók láthatják majd hogy nézne ki Kocsis Dénes idős korában…

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?