FÜLES

Részegen szenvedett balesetet a Viszkis

Ambrus Attila semmit nem csinál fél gőzzel, így a mulatásba is beadott apait, anyait. Meg is lett az eredménye...
  • Szerző:

Hétfő este elérkezik az összeköltözés ideje a Farm VIP tévéműsorban, a pi­ros és a sárga csapatból lila lesz, és kezdetét veszi az egyéni játék. Ám pihenésként elsőként egy szüreti mulatság várja a to­vábbjutott nyolc játékost. Demcsák Zsuzsa és Gáspár Zsolti is csatlakoznak a bulihoz, a gaz­da zenészekkel is meglepi a csa­patot.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A nézők is láthatják majd, hogy men­­nyire felszabadult a csapat, de leginkább Ambrus Attila mu­tatja meg a mulatós énjét.

„Nagyon szeretem a zenét, ez minden bulinak az alapja, és Zsolti gondoskodott nekünk a Farmon a zenekarról és a jó hangulatról. Nagyon rosszul ébredtem az első este után. Megittam mindent, ami az asztalon volt, na­gyon szégyellem magam, sajnos gyarló em­ber va­gyok. Az a tí­pus, aki nem tud félig mu­lat­ni, félig meghalni, vagy valamit félig elkészíteni. Ha valamit csinálok, azt teljes erőbedobással teszem, így a szüreti mulatságon is lefőttem kicsit” – mesélte a Viszkis a Borsnak, aki csak másnap reggel vette észre, hogy a buliban az ujját törte.

Sérülése miatt ki is vitték a Farm VIP forgatásáról, hogy megröntgenezzék, de az még titok, hogy mennyire súlyos a sérülése, tudja-e folytatni a játékot.

 

És ezeket olvastad már?