SZTÁR

Rendhagyó osztályfőnöki óra Tóth Gabival

Ki ne szeretné az osztályfőnöki órát, ha azt Tóth Gabi tartja?

Az Új Nemzedék Központ és a Cartoon Network csatorna ’Aki ver, az nem haver’ c. kampányának elemeként rendhagyó osztályfőnöki órát tartott Tóth Gabi énekesnő, az Új Nemzedék Központ és a Kék Vonal szakemberei az Uránia nagytermében november 21-én Budapesten.

Az eseményen részt vevő, mintegy kétszáz szerencsés diák megtekinthette a #Sohavégetnemérős című filmet is a program részeként.

A Kék-Vonal Alapítvány egy, a közösségi léttel és a zaklatással kapcsolatos közösségi játékkal szórakoztatta a kisiskolásokat, a film vetítésének végeztével pedig a nagyobbak számára igazi, hamisítatlan, rendkívüli osztályfőnöki óra vette kezdetét, melyen a résztvevők érdekes adatokat tudhattak meg a saját világukról, a közösségi médiáról és a netes párkeresésről például, illetve jobban megismerhették Tóth Gabit is.

„Azért vállaltam a szereplést ebben a kampányban, mert szeretném, hogy ha a fiatalok éreznék, hogy erős és önálló személyiségek, akiknek jogaik vannak és képesek megvédeni magukat az online térben is.”

– mondta el a srácoknak az énekesnő.

Hozzátette: „Nincs social média managerem. Nekem is meg kellett tanulni, hogy meg tudjunk küzdeni a pletykával, a negatív kommentekkel, a rágalmazással, a zaklatókkal. Meg kell tanulni, letiltani, kiikszelni azokat, akik zaklatás vagy feszültségkeltés céljával találnak be ezeken a felületeken.”

És ezeket olvastad már?