Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2020.09.24.

Pataky Attila drámai vallomása: Kezdtem elengedni az életet

A koronavírussal küzdő legenda bevallotta, hogy a kórházban töltött napok alatt többször is úgy érezte, elindult a „túloldalra”.

Emberfeletti erőről tett tanúbizonyságot Pataky Attila, aki heroikus küzdelmet folytatott a koronavírussal és végül sikerült a gyógyulás útjára lépnie, még ha ő maga a saját bevallása szerint nem minden pillanatban hitt benne, hogy győztesen jöhet ki a harcból. A betegség nem csak fizikálisan, de lelkileg is meggyötörte az EDDA frontemberét, így nem csoda, hogy a legenda nem tudta visszatartani a könnyeit, amikor a mögötte álló időszakról mesélt a Retró Rádió reggeli műsorában.

Fotó: Ripost

„Volt két napom, nem szégyellem, amikor ment el a világ. Én akkor azt mondtam: Elég volt! Éreztem, hogy valami húz át és én engedem, mert már nem akarom többé, hogy fájjon… A feleségem, Orsi húzott vissza, nem engedett el… Engem a szeretet tartott itt, az száz százalék. Iszonyú félelem és rettegés lesz úrrá rajtad, ahogy mész össze” - idézte fel a kórházban töltött idő legsötétebb óráit Pataky Attila, aki a Ripost-nak is őszintén beszélt az átélt gyötrő fájdalomról.

„Valahogy úgy találták ki ezt a vírust, hogy ne csak a testet, de a lelket is gyötörje. A legkeményebb órákban szó szerint elkezdtem elengedni az életet, de ez egy folyamat volt. Eleinte azt gondoltam, hogy ezt is legyőzöm, ahogy korábban már annyi mindent, megvolt a hitem, hogy nekem léteznem kell. Aztán a fájdalom szép lassan elkezdi kioltani ezt a hitet és eljött a pillanat, amikor minden engem körülvevő siker, szeretet és csillogás ellenére menni akartam… Elég volt az egészből!”- mondta lapunknak a zenész, aki biztos benne, hogy felesége, gyermekei és a rajongok szeretete az, ami szép lassan visszahozta őt az életbe.

A nézôk nem érzékelhetik, hogy az énekes jövôre már hetven lesz

Fotó: Bors

Attila pénteken, végül saját felelősségére hagyta el a Szent László Kórházat, azóta pedig otthon lábadozik. Már arra is volt ereje, hogy levonja a tanulságot mindabból, amivel szembe kellett néznie. „Soha többé nem engedem el a fényt! Jöjjön bármi az életben, nem engedem, hogy olyan mélyre sodorjon, mint amilyen mélyen most jártam. Soha többé nem akarom egy pillanatra sem elveszíteni a feleségem, a gyermekeim és az EDDA rajongók mosolyát, mert most egy kicsit mindegyiket elvesztettem, de többé ezt nem engedem… Talán majd odaát megértem kik és miért szabadították ránk ezt a vírust és azt, hogy mégis hogyan keveredhettem velük egy helyre ebben az univerzumban...”- gondolkodott el a legendás zenész, akire még hosszú gyógyulási folyamat vár, de tudja türelmesnek kell lennie.

”Ahhoz, hogy a tüdőm teljesen meggyógyuljon, még idő kell, de a lelki sebek talán még hosszabban gyógyulnak majd. Dolgozom az életerőmön is igyekszem újra elhinni, hogy a nap tényleg süt. Tudtam, hogy mi van odaát, hiszen jártam már ott korábban, de most szétszakadt a lelkem...” - mondta a Ripost-nak Pataky Attilla.

Fotó: Bors

Imáiba foglalja a kórház dolgozóit Pataky Attila a Retro Rádió reggeli műsorában többször is elsírta magát. Egy alkalommal akkor, amikor felidézte azt a végtelen odaadást és szeretetet, amit a kórházban tapasztalt. „A Szent László Kórházban fogadtak, ahol elkepesztő amit az orvosok és az ápolók véghez visznek. Addigra már semmi erőm nem volt és mindenem fájt, mégis megszállt valamiféle nyugalom. Elmondhatatlan az a szeretet és figyelem, amivel ott körbeveszik a szenvedőket. A falakon át hallottam a többiek jajgatását és én csak néztem a falat...” - mondta elcsukló hangon az EDDA frontembere.

 

Ez is érdekelhet

origo.hu

Újabb hír érkezett az éjjel kórházba szállított magyar színésznőről

origo.hu

Indulhatnak a NATO-csapatok az orosz határ közelébe

mindmegette.hu

Így ismerheted fel a hamis parfümöt és ruhát – mutatjuk, mire figyelj!

magyarnemzet.hu

Megtiltották a német gyerekeknek, hogy vizet igyanak az osztályban a ramadán idején

ripost.hu

Több milliót nyert a lottón egy férfi: ki nem találnád, mit kezdett vele

magyarnemzet.hu

Újabb hatalmas nemzetközi siker a magyar világzene világában

origo.hu

Újabb hatalmas botrány Harry herceg körül, milliókat követelhet a pornós domina

astronet.hu

Heti horoszkóp 2024. március 18-24.: Kezdődik az asztrológiai újév

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Rúzsa Magdi és hármasikrei így ünnepeltek Március 15-én - Fotó

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

„A házimunkáért kapott zsebpénzemet spóroltam össze” – Még csak 8 éves, de már megvette élete első házát

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai

SZTÁR

Forró a lista, ők voltak Katalin hercegné pasijai Vilmos előtt

SZTÁR

Tiszta apja! Kiss Endi le sem tagadhatná 4 hónapos kislányát – Fotó

SZTÁR

Észveszejtően kerek popsit villantott a Dancing with the Stars táncosnője