FÜLES

Judy: Anyukám is beszállt a tippelésbe

A sztárcsapatok nem csak magukra számíthatnak, hiszen rengeteg tippet kapnak az adások alatt...
címkék:
  • Szerző: Buster

Különös dologra lettünk figyelmesek a Nicsak, ki vagyok? élő adásainak szüneteiben. A sztárcsapatok tagjai ahelyett, hogy kimennének levegőzni a stúdió elé, előkapják a telefonjaikat és lázas írogatásba kezdenek rokonaikkal és ismerőseikkel. Judy a -nak elárulta, mi történik ilyenkor.

„Az a helyzet, hogy rengeteg embert foglalkoztat hétről-hétre, hogy kiket is rejthetnek a jelmezek. A leállásokban özönlenek hozzánk a nézői tippek, amelyekre érdemes odafigyelni, hiszen több szem, többet lát, rengeteg szem pedig rengeteget”

- kezdte nevetve az énekesnő, aki persze családtagjaitól is kap tippeket.

„Anyukám is nagy rajongója a műsornak és persze neki is vannak ötletei, amelyeket rendre meg is oszt velem. A helyzet az, hogy ő egy kicsit elrugaszkodott és néha olyan neveket dob be, akiket rajta kívül a világon senki más nem ismer. Vagy ha jó a név, nagyon nem illeszkedik a színpadon látható karakterbe. Most vasárnap például Kelemen Annát képzelte a virágjelmez alá, ami lássuk be, több, mint képtelenség. Mert ha Annának ilyen hangja van, akkor nem értem, miért nem ezzel foglalkozik”

- mondta Judy, aki biztos benne, hogy a sztárcsapatok többi tagja is kap jobb, vagy éppen rosszabb tippeket a műsor alatt.

 

 

címkék:
És ezeket olvastad már?