SHOWBIZ

Dráma a stúdióban: Elsírta magát Nyertes Zsuzsa

Már az első adásban eltörik a mécses a színésznőnél, aki nehezen viselte a rá nehezedő nyomást, amit a feszített tempó okozott.
  • Szerző: Buster

Minden idők legkeményebb séfcsapata uralkodik a sztárversenyzők fölött a ma este induló MasterChef VIP 2-ben. A sztárszakácsok már az első adásban ráébrednek, hogy nem szórakozni érkeztek a TV2 stúdiójába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A versenyzők leginkább a kissé zord külsejű Győrffy Árpádtól, a Four Seasons Hotel Gresham Palace executive chefjétől tartottak és nem is véletlenül, hiszen a mester jó előre leszögezte: “A konyhában kemény diktatúra van, a diktátor pedig a konyhafőnök”

Ennek szellemében is értékelte a konyhában látott munkát, amivel alaposan meglepte Stohl Andrást is, akinek inába is szállt a bátorsága. Az első feladat után, hallva az értékeléseket, odasúgta társainak, hogy ő inkább nem is lépne a séfek elé kreálmányával. Nyertes Zsuzsa nem is bírta a feszültséget és végül el is törött nála a mécses. Pedig a feladat nem is tűnik majd nehéznek.

A csapat egyik felének szárnyashúsból és gabonából, míg a másik felének gombából és sajtból kellett főételt varázsolniuk a rendelkezésre álló 60 és 45 perc alatt. Első nekifutásra ez csak Kandász Andinak okozott némi gondot. „Amikor megláttam a fürjeket összeugrott a gyomrom és imádkoztam, hogy ne én kapjam meg. Nekem ugyanis nehézséget okoz, ha madarakkal kell dolgoznom a konyhában, főleg ha egyben látom a testüket. Nem arról van szó, hogy undorodnék tőlük, sőt éppen ellenkezőleg. Régebben madármentőként is tevékenykedtem, így különösen érzékenyen érint, ha egy szárnyast látok felkoncolva. Szó szerint forgott a gyomrom”- hogy a #KandászMamik, #SztárMamik házigazdájának imái meghallgatásra kerültek -e az kiderül hétfőn este a TV2 képernyőjén, 20:25-kor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?