SZTÁRDZSÚSZ

Rengeteget bukhattak Majkáék, mi lesz így az álomesküvővel?

Majka már két évvel ezelőtt elszánta magát, de a koronavírus-járvány miatt elmaradt az esküvő. Most bepótolják a menyegzőt, de milyen áron?
címkék:
  • Szerző: Buster

Majka és Dundika tavaly ünnepelték szerelmük 10. évfordulóját, ez pedig jó alkalomnak kínálkozott, hogy hivatalosan is összekössék az életüket, vagyis megtartsák az esküvőt. Szervezni is kezdték a nagy napot, de a világjárvány közbeszólt. Idén nyáron azonban Majka már „nem ússza meg”. Persze nem is akarja, de azt tudnia kell, hogy akár milliókkal is többe kerül majd, hogy szentesítsék kapcsolatukat és elüljék a nászt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Majka és Dundika

Majka mélyebben nyúl majd a zsebébe, mint hitte... Fotó: Ripost

A Blikk megtudta, jelentős drágulás állt be az esküvő piacon, vagyis nagyjából 20 százalékkal ment fel egy lakodalom ára. „Sok esküvőszervező cégről hallom, hogy kénytelenek voltak emelni, ami akár 20 százaléknyi drágulást is jelent” – mondta a lapnak Sipos Réka, aki kiemelte, a helyszín és az ételek drágultak leginkább a nagy kihagyás miatt.Az összeget azért is nehéz meghatározni, mert ma egy átlagos, 100 fős esküvő másfél millió és 15 millió forint között is mozoghat az igényektől függően”- vázolta a szakember.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?