LOVE

Újabb titkos részletek, megszólalt álomesküvőjéről Liptai Claudia

A Nagy Duett mûsorvezetője néhány hónapon belül kimondja a boldogító igent.
  • Szerző: BDF

Liptai Claudiát a nyáron oltár elé kíséri kisfia édesapja, Pataki Ádám, A Nagy Duett műsorvezetője pedig lázasan készül a nagy napra. A Best magazinban beszélt a készülődés örömeiről és kihívásairól.

„Amikor belevágtunk az esküvő szervezésébe, tudtam, hogy sok új fogalommal kell megismerkednem, és nagyon sok munka előzi majd meg a nagy eseményt. De azért engem meglepett, hogy mennyi mindent kell tisztába tenni egy esküvő előtt” – kezdte Claudia, aki hozzátette, mindent kézben tart, noha például a próbaterítés fogalmával egészen mostanáig nem találkozott. 

„Nem hiszem, hogy meglepetést okozok, ha azt írom, konkrét elképzelésem van mind stílus, mind színek tekintetében, hogy milyen legyen a dekoráció."

A túlzott elegancia elég távol áll tőlem. Ami pedig mindig nagyon tetszett, az angol vidéki stílus. Kicsit romantikus, tele olyan tárgyakkal, amiknek történetük van.

"Színeiben pedig mindenképpen az üdeséget hozzák, de azt is szigorúan pasztellben” – mondta el A Nagy Duett műsorvezetője, aki egy fontos kérdésben is döntést hozott.

„Egy esküvő legkardinálisabb része az asztal, ahol a nászpár ül. Nem tud elég méretes lenni, hogy mindenki elférjen, mindig megsértődik valaki, aki nem került oda."

Ezért úgy döntöttünk, hogy csak mi ülünk ott, egy kétszemélyes asztalnál, aminek speciális története lesz – azért egy kis színház is kijár.

És ezeket olvastad már?