LOVE

Komoly tervek: Tóth Vera elárulta, mikor jöhet a baba

Az énekesnő és Pauli Zoltán tíz hónapja alkotnak egy párt.
  • Szerző: RIPOST

Tóth Vera testvére, Gabi decemberre várja első gyermekét. Természetesen nemcsak Gabiék, de az énekesnő és párja, Zoltán is tűkön ülnek, hogy végre a kezükbe foghassák a kislányt. Vera azonban úgy érzi, mióta húga várandós, őt is megbélyegzik a gyermekvállalás kérdésével.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Sokan azt hiszik, hogy Gabi terhessége engem is gyerekvállalásra késztet. De igazából annyira el vagyok foglalva azzal, hogy a húgom hamarosan szülni fog, hogy a saját magam jövője eszembe sem jut. Biztos más lesz, ha majd a kezemben tarthatom a bébit, hiszen a testvérek gyakran meghozzák a vágyat a gyerekvállalásra, de most nem ez van az első helyen nálam. Természetesen szeretnék egyszer gyereket, de mégis csak tíz hónapja vagyunk együtt Zolival... ” – mesélte a Story Magazinnak Vera. Az énekesnő elárulta, most a karrierükre és egymásra koncentrálnak, inkább utazgatnak még. Az énekesnő a kora ellenére sem görcsöl rá a témára, elmondása szerint egyáltalán nem érdeklik az évek.

„Örülünk, ha lesz bébi, szeretettel fogadjuk, de nem beszélünk róla nap mint nap. Így van ez rendjén. Meg kell bízni a másikban, meg kell nyílni egymás felé, és meg is kell érni egy babára” – fogalmazott Vera.

És ezeket olvastad már?