LOVE

Hölgyek, figyelem: Tóth Dávid elárulta, milyen barátnőre vágyik

Tóth Dávid a Nagy Ő-ben keresi a szerelmet, és azt a nőt, akivel akár családot is alapíthat majd a jövőben.
címkék:
  • Szerző: szbd

Több, mint három éve éli szingliként az életét Tóth Dávid, aki eldöntötte, most már szeretne megállapodni. A sármos olimpikon a TV2 párkereső műsorában, a Nagy Ő-ben keresi a szerelmet, és azt a nőt, akivel akár családot is alapíthat majd a jövőben.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Most már több, mint három éve vagyok szingli, voltak eközben is próbálkozásaim kisebb nagyobb sikerrel, de sajnos nem lett hosszútávú egyik kapcsolat sem” – kezdte a -nak Dávid.

Tóth Dávid szeretne megállapodni

Tóth Dávid szeretne megállapodni, keresi a társát (Fotó: TV2)

Az Exatlonban, majd a Dancing with the Stars-ban is feltűnt sportoló megsúgta, hogy bár ideálja nincsen, melyek azok a fontos tulajdonságok, amiket keres egy nőben. Annak például nem örülne, ha a választottja cigarettázna.

„Nincs igazán zsánerem, úgy tartom, a külső megfog, a belső megtart. Azt nem szeretem, ha egy lány dohányzik. Fontos, hogy legyen humora, tudjunk együtt nevetni és a sportosság sem árt. Szeretem, ha tudunk nagyokat kirándulni és közben beszélgetni, ha nem együtt unatkozunk, inkább együtt élünk a szó minden értelmében. Szeretem ha egy hölgy céltudatos és talpraesett. Fontos, hogy rendszerető legyen, de ha nem tud főzni, nem gond, én szeretek a konyhában tevékenykedni. Az értékrendje viszont jó, ha az enyémhez hasonló, családcentrikus lányt keresek, aki igazi társam tudna lenni” – fogalmazott a sármos olimpikon, aki kérdésünkre, miszerint előnyben vagy hátrányban vannak-e választásánál a plasztikai beavatkozáson átesett hölgyek, szűkszavúan, de lényegre törően válaszolt.

„A természetességet szeretem, és azt is keresem” – válaszolta lapunknak Dávid, aki azt is elmondta, nem zavarná, ha szíve hölgyéről kiderülne, hogy édesanya, és gyermeket nevel.

„Bár nem voltam még ilyen helyzetben, de úgy gondolom, nem. Jól kijövök a gyerekekkel, a keresztfiam és az unokaöcsém, Máté nap mint nap karban tart ezen téren” – mondta mosolyogva Dávid, akinek a partnerség, az egyenrangúság, az őszinteség és nem utolsó sorban a bizalom a legfontosabb egy párkapcsolatban.

S, a hölgyek milyen férfit ismerhetnek meg Dávid személyében?

„Figyelmes vagyok, úgy gondolom melegszívű is, és őszinte.„

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?