LOVE

Táltos előtt fogadott örök hűséget a Barátok közt sztárja

Aki hivatalos volt az esküvőre, egész biztosan ámulva nézte az eseményeket. Nem mindennapi ősi szertartással pecsételte meg szerelmét a pár.
  • Szerző: Z.B.

Szőke Zoltán közel 30 évvel ezelőtt szeretett bele Annamariba, de az élet elsodorta őket egymás mellől. Most végre kimondhatták a boldogító igent, egy igazán különleges szertartáson.

Az ifjú pár a nyári napfordulón kelt egybe, ősi magyar szokás és szertartás szerint, melyet egy táltos vezetett. A Barátok közt sztárja és Annamari nem bízta a véletlenre az egybekelést. Olyan napon kértek áldást a frigyre, amikor a legtöbb a fény, mert leghosszabb a nappal, az éjszakát pedig a Szent Iván-éji tüzek világítják meg. A napfordulón nyitva vannak az átjárók ég és föld között, ilyenkor a legjobb a szellemek védelmét kérni. A szabad ég alatt, a természet lágy ölén fogadtak egymásnak örök hűséget.

A mesebeli szertartáson mindenki ott volt, aki fontos a szerelmeseknek: Zoli és Annamari gyerekei, a család, közeli barátok és kollégák.

A színész meghatódva mesélt az esküvőn a kapcsolatukról:

"Tisztában vagyunk vele, hogy nincsenek véletlenek. Minden akkor történik meg, amikor történnie kell. Mindennek be kell érnie, és mindennek eljön az ideje. Az eltelt 6 évre visszatekintve elmondhatom, hogy minden a helyére került. Lám, elérkezett az esküvőnk napja is. Nem bántam meg, hogy a szívemre hallgattam. Senkivel nem cserélnék!" - mondta a Story magazinnak.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?