LOVE

Komoly döntés: ezt gondolják a gyermekvállalásról Schmuck Andorék

A hétvégén örök hűséget esküdött egymásnak a politikus és 26 évvel fiatalabb szerelme.
  • Szerző: Ripost

A hétvégén végre kimondta egymásnak a boldogító igent Schmuck Andor és 26 évvel fiatalabb szerelme, Hanák Eszter. Az egyházi szertartást Budapest egyik legszebb szállodájában tartották, ahol a pár a 120 fős vendégsereg előtt fogadott egymásnak örök hűséget. Az ifjú feleség elárulta, bár nem izgult, a ceremóniát megkönnyezte, hiszen minden úgy alakult, ahogyan azt eltervezte. Azt is hozzátette, komoly terveket szövögetnek férjével, ugyanis mindketten nagy családra vágynak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Schmuck Andor és Hanák Eszter esküvője
Fotó: Szabolcs László

„Egészen az esküvő előtti napig nem izgultam, de a templomi szertartáson háromszor is majdnem elsírtam magam. Szerencsére úgy történtek a dolgok, ahogy elképzeltem. Andor számomra minden tekintetben az igazi férfi, aki mellett felszabadultan, igazán nőnek érezhetem magam. Még fél évem van hátra a főiskolából, utána természetesen lehet szó a családalapításról is, mert több gyereket szeretnék!” – nyilatkozta Eszter a Borsnak. Schmuck úgy érzi, végre megtalálta az igazit, pozitívan tekint a jövőre gyönyörű felesége oldalán.

„Eszter mellett minden nap ajándék, nem gondolkodom a holnapon, hanem a mának élek vele. Azt szokták mondani, hogy a második házasság a remény diadala a tapasztalat fölött, és úgy érzem, a hátralévő életem Eszterrel fogom tölteni” - árulta el a politikus.

És ezeket olvastad már?