LOVE

Komoly döntés: ezt gondolják a gyermekvállalásról Schmuck Andorék

A hétvégén örök hűséget esküdött egymásnak a politikus és 26 évvel fiatalabb szerelme.
  • Szerző: Ripost

A hétvégén végre kimondta egymásnak a boldogító igent Schmuck Andor és 26 évvel fiatalabb szerelme, Hanák Eszter. Az egyházi szertartást Budapest egyik legszebb szállodájában tartották, ahol a pár a 120 fős vendégsereg előtt fogadott egymásnak örök hűséget. Az ifjú feleség elárulta, bár nem izgult, a ceremóniát megkönnyezte, hiszen minden úgy alakult, ahogyan azt eltervezte. Azt is hozzátette, komoly terveket szövögetnek férjével, ugyanis mindketten nagy családra vágynak.

Schmuck Andor és Hanák Eszter esküvője
Fotó: Szabolcs László

„Egészen az esküvő előtti napig nem izgultam, de a templomi szertartáson háromszor is majdnem elsírtam magam. Szerencsére úgy történtek a dolgok, ahogy elképzeltem. Andor számomra minden tekintetben az igazi férfi, aki mellett felszabadultan, igazán nőnek érezhetem magam. Még fél évem van hátra a főiskolából, utána természetesen lehet szó a családalapításról is, mert több gyereket szeretnék!” – nyilatkozta Eszter a Borsnak. Schmuck úgy érzi, végre megtalálta az igazit, pozitívan tekint a jövőre gyönyörű felesége oldalán.

„Eszter mellett minden nap ajándék, nem gondolkodom a holnapon, hanem a mának élek vele. Azt szokták mondani, hogy a második házasság a remény diadala a tapasztalat fölött, és úgy érzem, a hátralévő életem Eszterrel fogom tölteni” - árulta el a politikus.