LOVE

Pirner Alma őszinte vallomása: Ezért múlt el a nagy szerelem!

A csinos híresség szerint hatalmas munka megtartani a szenvedélyt egy kapcsolatban, ennek apropóján pedig saját tapasztalatairól is beszámolt.
  • Szerző: Ripost

A szerdai FEM3 Café egyik fő témája a szerelem kérdése volt. A műsorban meghívott vendégként Pirner Alma is megszólalt és elmondta, az évek során úgy tapasztalta, hogy szerelem első látásra nem létezik, sőt élethosszig tartó kapcsolat is csak ritkán.

"Tizennégy évesen egy rockerfiúba voltam először szerelmes. Randizgattunk, eljártam a zenekari próbákra nézni, ahogy gitározik. Utána volt egy komolyabb, két és fél évig tartó kapcsolatom" - idézte fel a gyerekkori emlékeket Alma, aki azt is tudja, miért értek véget az eddigi kapcsolatai.

"Azt gondolom, mindig ugyanazért értek véget az eddigi szerelmeim: mindannyiszor kinőttük egymást.

Úgy vélem, minden kapcsolatnak van egy élettartama, ami alatt a két ember elfejlődik egymás mellett.

Ha ezt nem sikerül párhuzamosan végigvinni, akkor el kell engedni egymást, mert a vége mindig az, hogy vagy ő húz vissza téged, vagy te őt."

Alma szerint a mostani férjével komolyan dolgoznak azon, hogy a szerelmük lángját megtartsák: a rúdtáncbajnok úgy gondolja, aki azt hiszi, hogy ez csak úgy jön magától, hatalmasat téved, szerinte mindennap meg kell küzdeni a másikért.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?