LOVE

Örömhír, eljegyezték a csinos magyar műsorvezetőt, jöhet a baba

A TV2 sztárja nemsokára férjhez megy, így valóra válhat régi álma, örökbe fogadhat egy gyermeket.
  • Szerző: Ripost

Hosszú éveken át kereste a boldogságot Vámos Erika, ám úgy tűnik, ennek az időszaknak vége, a műsorvezető révbe ért.

Kedvese, Máté, két héttel ezelőtt, egy túrázás után kérte meg a kezét. Erika mozgalmas esztendőt tudhat maga mögött: a tavalyi megismerkedést nem sokkal később szakítás követte, majd a három hónapos szünet után megtörtént a könnyes kibékülés.

Ezt koronázta meg a tévés szerelme azzal, hogy az apja ékszerműhelyében gyűrűt készített a kedvesének. 

"Két hete elmentünk túrázni, és az egész napos kirándulás után lefeküdtünk pihenni.

Csukva volt a szemem, amikor egyszer csak azt éreztem, hogy csúszik az ujjamra a gyűrű, és Máté megkér, hogy legyek a felesége, majd megcsókol.

Teljesen váratlanul ért, hirtelen csak az futott át a fejemen, mit mondjak, hogy fogalmazzak, hogy ez a szép pillanat örökre megmaradjon" – mondta el a megható lánykérés részleteit Erika a Best magazinban.

Igent mondtam, miközben mindketten zokogtunk a meghatottságtól.

Az esküvő nem csak romantikus jelkép Erikáéknál, fontos szerepe van: miután a műsorvezetőnek nem lehet saját gyermeke, az egyetlen járható út számára az örökbefogadás. 

Erika évek óta szeretne magához venni egy gyermeket, ám eddig kora és hajadon családi állapota miatt erre nem volt lehetősége. Most viszont, mivel Máté csupán 34 éves, nagy az esély arra, hogy mihamarabb babához juthatnak, ráadásul mindkettőjük álmának megfelelően egy csecsemőhöz.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?