LOVE

Nagy bejelentést tett Pécsi Ildikó: újra oltár elé állna

Pécsi Ildikó és férje most ünnepelte az aranylakodalmát, és akár még a fogadalmukat is megújíthatják.
  • Szerző: Ripost

Emberpróbáló időszakon van túl Pécsi Ildikó, ám az idei év hatalmas boldogsággal indult számára, ugyanis férjével, Szűcs Lajos olimpiai bajnok labdarúgóval január 4-én ünnepelték 50. házassági évfordulójukat.

"Nem is tudom elmondani, milyen nagy öröm, hogy Édesdrágajólajosom jól van! Nagyon nehéz volt a tavalyi év, sok mindennel kellett megküzdenünk, igazi csoda, hogy megértük ezt a napot, s az évfordulón együtt voltunk itthon" – mondta a Blikknek Pécsi Ildikó.

A színésznő elárulta, az idő egyáltalán nem fogott az érzelmein, ugyanúgy szereti férjét, mint ötven évvel ezelőtt.

"Nem volt könnyű dolga, többször elutasítottam, amikor randevúra hívott, pedig ő az első alkalommal megmondta, egyszer feleségül vesz. Igaza is lett. Csodás volt az esküvőnk, hatalmas vendégsereg volt ott, máig emlékszem minden pillanatára".

Manapság divat, hogy a házaspárok a kerek évfordulón újra fogadalmat tesznek egymásnak, felvetődött ez náluk is.

"Ma is újra hozzámennék a férjemhez. Ez most a mi aranylakodalmunk, és megfordult a fejünkben, hogy megint oltár elé álljunk, megújítsuk a fogadalmat. Bár semmi nem változott az évtizedek alatt, mindig nagy szeretetben és tiszteletben éltünk egymás mellett, hangos szó, vita, veszekedés nélkül. Olyan csodás ez az ötvenes szám, hogy semmi nincs kizárva" – folytatta a színésznő.

 
 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Készülj velünk az ünnepekre! Készítsd el a legjobb recepteket!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?