LOVE

Megtudtuk, eljegyezték a TV2 várandós sztárját

Bár A Nagy Duett zsûritagja nem verte nagydobra az örömteli hírt, a Ripost kiszúrta a csodaszép gyémántgyûrût a hamarosan anyai örömök elé néző énekesnő ujján.
  • Szerző: bdf

Élete legboldogabb időszakát éli Nagy Adri, akinek mostanság nemcsak a babavárás köti le minden idejét, hanem a jelek szerint hamarosan az esküvőjét is tervezheti.

A %% A Nagy Duett zsűritagjának Instagram-oldalán szúrta ki, hogy közel négy hónapja, pár nappal terhességének bejelentése után már a gyűrűsujján csillogott az álomszép, gyémántköves ékszer.

Mint ismeretes, az énekesnő több mint egy éve él boldog párkapcsolatban civil szerelmével, Andrással, akinek kilétét máig homály fedi. Bennfentes információk szerint volt párjának barátja rabolta el a szívét, de a férfi tudatosan kerüli a rivaldafényt. „Jól érzem magam vele és nagyon boldog vagyok” – mondta el korábban lapunknak Nagy Adri, aki azóta sem árult el többet választottjáról.

Ez is közrejátszhatott a döntésükben, hogy nem kürtölték azonnal világgá életük egyik legmeghatározóbb eseményét. A várandós énekesnő szépen csendben, feltehetőleg január végén, éppen a születésnapja környékén mondott igent a lánykérésre születendő kisfia édesapjának. Az álomszép gyémántgyűrűt pedig azóta viseli is, ezt bizonyítják a közösségi oldalaira feltöltött fotók.

 

nagyadrimusic (@nagyadrimusic) által megosztott bejegyzés,

Persze a lánykérés nem volt sem váratlan, sem meglepő, hiszen Adrit már csak néhány hét választja el attól, hogy világra hozza elsőszülött gyermeküket. A Nagy Duett zsűritagja már terhességének utolsó periódusában jár, és alig várja, hogy kezei között tartsa kisfiát. Adri korábban a %%-nak árulta el először, hogy szeretné, ha szerelme is bent lenne vele a szülőszobán. „Apás-, normál lefolyású szülést szeretnék. Semmilyen csodamódszeren nem gondolkodtam el, mert szeretném megélni magát az élményt, annak minden fájdalmával együtt” – mondta el az énekesnő, akiről csak a napokban derült ki, hogy négy éve egy méhnyakrák-megelőző műtéten esett át. Bár az operáció komplikációk nélkül lezajlott, orvosai szerint hosszabb vajúdásnak, nehezebb szülésnek néz elébe. Ezért is izgul az énekesnő, aki tudja, bárhogyan is alakul, kisfia mindenért kárpótolni fogja.

A titokzatos lánykéréssel kapcsolatban természetesen megkerestük Nagy Adrit is, aki annyit üzent a %%-nak, hogy arról nem szeretne beszélni... Várhatóan a lagzira majd csak a pici születése után kerül sor.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?