LOVE

Hollywoodi filmbe illett Mádai Vivien és férje megismerkedése

Mindenkit meglepett, hogy Mádai Vivien elválik második férjétől, Dr. Szabó Zoltántól is, hiszen a kapcsolatuk az első perctől kezdve elképesztően romantikus volt.
  • Szerző: The_M

Bár most elválik az egyik hazai sztárálompár, Mádai Vivien és Dr. Szabó Zoltán ismerkedése hollywoodi filmbe illően zajlott: Vivien kedvenc helyén, a csopaki strandon első látásra beleszeretett a jóképű fogorvosba, aki egy sült hallal vette le a lábáról az akkor már hosszú ideje elvált műsorvezetőt.

„Megláttam Zolit a piros „baywatchos” fürdőnadrágjában, és végem volt”

– mesélte még 2016-ban a Fem3 Café műsorában „Nem klasszikus megismerkedés volt. Ajánlom a strandos ismerkedést. Nincsen zsákbamacska. Egymás mellett feküdtünk a törülközőn, és megkínált a halából” – folytatta történetüket.

mádai vivien férje zoltán

Mádai Vivien és második férje, Zoltán Fotó: Ripost

Gyorsan haladtak a dolgok

Ezután felgyorsultak az események, Vivien hamarosan várandós lett kisfiukkal Zénóval, a születése előtt egy hónappal össze is házasodtak.

„Négy hónapja voltunk együtt. (…) Számomra is meglepő volt. Amikor kiderült, hogy kisbabát várok, sokkot kaptam, ő meg ült a kanapén, nyugodtan felnézett, és annyit mondott, „én mondtam” – emlékezett a TV2 magazinjában Vivien.

A harmonikus kapcsolat egyetlen ismert hullámvölgye a kis Zénó érkezése után következett be: a kismama szülés utáni depresszió­ba esett, ezért viszonylag sokáig halogatta a kistestvér érkezését. Aztán rendeződött minden, aminek ékes bizonyítéka, hogy a pár két évvel ezelőtt már a családbővítésen gondolkodott. Vivien erről a Családvarázs című magazinműsorban beszélt.

”Most már picit tudatosabban tervezünk, vannak prioritások. Szeretnénk kicsit megalapozni a jövőnket, de abszolút téma és fontos számomra is, hogy legyen egy testvérke, mert mindig azt mondom, hogy a legtöbb, amit egy szülő adhat a gyermekének, az egy testvér.„

Zoltán és Vivien annak idején villámesküvőt tartott, de sokáig tervezték, hogy ezt bepótolják.

”Egy kicsi polgári esküvőnk volt. Elmaradt a nagy, klasszikus, bulizós esküvőnk. De ezt mindig toljuk, majd a következő nyáron…„ – mesélte a tévés, akinek álma a nagy lagziról már nem válik valóra.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?