LOVE

Óriási változás következett be Kunovics Katinka párkapcsolatában

A Romantic énekesnője mindenben kikéri a kislánya véleményét, a párválasztás terén is. Katika áldást adott a kapcsolatára új kedvesével, Zolival.
  • Szerző: ripost

Kislánya jóváhagyásával összeköltözött a szerelmével Kunovics Katinka. A Romantic énekesnője mindenben kikéri a hétéves Katika véleményét, így a párválasztásban is.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Két hónap együtt járás után mutatta be a kedvesét, Zolit a lányának, aki rögtön megszerette az anyukája új párját. Nem csoda hát, hogy idővel tovább fejlődött Katinka és Zoltán kapcsolata: nemrégiben összeköltöztek.

Kunovics Katinka összeköltözött a szerelmével

Kunovics Katinka összeköltözött a szerelmével (Fotó: TV2)

„Én azt gondolom, hogy Katikának hasonló az ízlése, mint nekem, tudtam, hogy tetszeni fog neki Zoli. Két hónapot vártam, hogy bemutassam őket egymásnak, mert biztos voltam benne, hogy jól kijönnek majd egymással. Fontos volt, hogy Katika elfogadja őt. Zoli szépen lassan beépült a családba” – mondta el a Mokka szerdai adásában Katinka.

Az énekesnő a lányával és a kedvesével jelenleg egy kertes házban lakik, ami az online oktatás miatt jócskán megkönnyíti a család életét.

„Most házban lakunk, valamivel könnyebb ez, mintha egy panellakásban élnénk. Katika ki tud menni a teraszra, nem vagyunk annyira bezárva. De így is nehéz azért ez a helyzet” – fogalmazott az énekesnő a koronavírus-járványra utalva.

A Mokka videóját itt tekintheted meg:

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?