LOVE

Képtelen elszakadni exférjétől a válófélben lévő magyar színésznő!

Bár mindketten boldogok új párjuk mellett, a TV2 ősszel startoló új mûsora hónapokra összeköti majd őket! Vajon van rá esély, hogy újra fellobbanjon köztük a láng?
  • Szerző: Doris

Az egész ország megdöbbent, amikor Polyák Lilla és Homonnay Zsolt néhány hónapja bejelentették: vége tündérmesébe illő házasságuknak.

Bár a válás még folyamatban van, azóta mindketten megtalálták a boldogságot. Lilla kivirult, mióta összejött az Operettszínház ifjú titánjával, Gömöri András Mátéval, Zsolt pedig a társulat egyik csinos táncosnőjében lelt igazi társa.

Sokan azt hitték, hogy az egykori sztárpár legfeljebb közös gyerekeik miatt találkozik majd, ám ők meglepő döntést hoztak. Egymás ellen küzdenek majd a TV2-n startoló Sztárban Sztár legújabb évadában! A közös műsor pedig természetesen rengeteg közösen eltöltött időt is jelent!

"Az eset pikantériája, hogy hosszú heteken keresztül heti több napot kell majd együtt tölteniük. Ráadásul az élő show-k alatt várhatóan mindkettejük új párja is a stúdióban szorít majd szerelméért, ami okozhat kényelmetlen pillanatokat. Bár rendeződött kettejük viszonya, maguktól biztos, hogy nem vállaltak volna egy ilyen kényszerű összezártságot"

- árulta el a Blikknek egy bennfentes, aki szerint mindketten vérbeli profiként állnak hozzá a kissé szokatlan feladathoz.

"Mindketten készülnek a versenyre. Úgy tűnik, jóban vannak, de azért a műsor promóciós filmjeinek forgatására külön napokon mentek. A színésznő ráadásul versenyző típus, őt minden esetben a győzelem hajtja, nem lesz tekintettel arra, hogy egykori párja is a versenytársai közt van"

- tette hozzá az informátor.

De vajon milyen hatással lesz a műsor a kapcsolatukra?

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?