LOVE

Hamarosan esküvő? Ismét hordja jegygyűrűjét a magyar műsorvezető

Megyeri Csillát három éve jegyezte el szerelme.
  • Szerző: RIPOST

Megyeri Csilla közel hat éve alkot egy párt Molnár Zsolttal, ráadásul a debreceni lány kezét 2016-ban, élő adásban kérte meg a szerelme. A műsorvezető természetesen igent mondott, ám az esküvőre azóta sem került sor. Lapunknak korábban Csilla elmondta, sokszor nem is hordja eljegyzési gyűrűjét, sőt nemrég vissza is adta azt Zsoltinak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Ripost

„El vagyok jegyezve, de nincs rajtam mindig gyűrű, ez függ az aktuális szettemtől. Szerintem a gyűrű, és a tudata annak, hogy házasok vagyunk, egyáltalán nem befolyásolja azt, hogy mennyire szeretjük egymást Zsoltival. Nem számít a papír, vannak ennél sokkal fontosabb dolgok az életben...” – mesélte pár hónapja a -nak Csilla, ám a hírek nemrég arról szóltak, hogy a gyönyörű ékszert visszaadta Zsoltinak.

„Kicsit összevesztünk Zsoltival körülbelül két-három héttel ezelőtt, és hozzávágtam a gyűrűt. Ő most azt várja, hogy kérjem vissza tőle, de én büszke vagyok” – mondta az egyik reggeli műsorban Csilla. Úgy tűnik azonban, hogy a mosolyszünet nem tartott sokáig, ugyanis a műsorvezető ujján ismét ott csillog a gyűrű. Erről egy fotót is közzétett az Instagram-oldalán.

Fotó: Instagram

 

És ezeket olvastad már?